| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||
| Odwiedzin: 3076 | ||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Rzeczywiście to bardzo fajny papieros. W moim przypadku (jestem względnie świeżym użytkownikiem) sprawdza się na tyle dobrze, że nie zniechęciłem się do tego wynalazku co zdarza się wielu osobom. Czas odcięcia mnie trochę drażnił na początku ale przywykłem. Ogólnie chyba można polecić tego papierosa osobom które chcą spróbować "z czym to się je" ale także i koneserom przypadnie do gustu. Pozdrawiam! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
W moim przypadku około 4-5 godzin, tak sądzę. Ładuje się około dwóch godzin przez USB. Generalnie zawsze noszę przy sobie zapasową baterię ale to raczej standard przy elektronicznych papierosach.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja przymierzam się do kupna tego papierosa, zastanawiam się na kosztami tylko, bo sam papieros ile kosztuje to wiem, chodzi mi natomiast o koszty wymiany tych kartomizerów. Ja do tej pory paliłam 20 papierosów dziennie, to jak to będzie w przeliczeniu na miesięczny koszt palenia takiego cuda? wie ktoś może?
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Tylko napełnianie. Co do kosztu to trudno określić, zależy ile tego będziesz wlewać, jak bardzo się zaciągasz oraz jaki typ liquidu. I tak wyjdzie taniej niż zwykłe papierosy.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja Smarta zafundowałem w prezencie żonce. Ona jest raczej okazjonalnym palaczem i po dymka sięga rzadko i to raczej tylko dla towarzystwa, więc ten e-fajek jest dla niej idealny. Zresztą bardzo jej się spodobał - najbardziej jej odpowiada to, że w działaniu przypomina zwykłego papierosa i żeby się zaciągnąć nie trzeba tu naciskać żadnego guziczka Ale przyznam, że i mnie też przypadł do gustu i w sumie nie wiem czy nie kupię sobie go jako drugiego e-fajka. Na jakieś wyjścia jest świetny - wygodny, lekki, no i daje sporo dymu - a to lubię |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| cigito smart, recenzja, smart |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/2866-e-papieros-cigito-smart.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Akcja bateria Monacco GT 1100 mAh Gratis w zamian za opini? - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 21-01-2012 09:15 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: opinie o e-papierosach | This thread | Refback | 16-01-2012 14:54 | |
| e-papieros opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 09-01-2012 13:11 | |