| | #1 | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Odwiedzin: 5503 | ||||||||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
a określenie "smak smażonego/prażonego bobra" jako pierwszy użył nie nasz szanowny Admin (jeden z 2 prawdziwych ;-), tych micro pomijamy) - a nie kto inny, jak Maniak - dawno temu na zielonym forum, w wątku o 555 (od casablanki chyba?). Ja dopiszę tylko : thaniell bardzo elegancko, eufemistycznie i wręcz dżentelmeńsko obszedłeś się z tym urządzeniem. Ja napisałbym: "dawno tak koncertowo nie wyrzuciłem stówy w błoto". 1 sztuka: zakropiona z dzióbka, odstała z pół godziny z założonym zbiorniczkiem. Śmierdzi przy pierwszym machu. 2 sztuka: zalana strzykawą, odstała z pół godziny z założonym zbiorniczkiem. Śmierdzi przy pierwszym machu. 3 sztuka: utopiona w bazie-18-ce na godzinę, z wepchniętymi wgłąb dzioba farfoclami. Po zaożeniu zbiorniczka - śmierdzi przy drugim machu jakby się ***** ******. Podsumowując: odradzam urządezenie, polecam sklep: miałem owego wynalazka na biurku w 20h od zamówienia.
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
kurcze ale chyba się skuszę aby sam przetestować to diabelstwo, bo idea mi się bardzo podoba toż to zmodyfikowany ZFM ![]() ps. thaniell określenie "bober" użył pierwszy kolega scob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A "przeciągniecie na sucho" (bez prądu) nie pomaga? Może trzeba jak w e2 - kilka "pustych" buchów i dopiero działa?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam ponownie Dziś okazało się, że Mój Tankomizer wyzionął ducha ( niejako na własne życzenie ), otóż postanowiłem usunąć knot i spróbować , jak będzie się zachowywał Mój sprzęt, gdy liquid będzie miał bezpośredni wlew do wnętrza Tankomizera, i co ? i nic przestał w ogóle reagować, po prostu umarł śmiercią tragiczną ![]() No więc dla dobra nauki i własnej ciekawości postanowiłem przeprowadzić sekcję zwłok mojego Tankomizera, i co ujrzałem ,po wielu trudach otwarcia pacjenta ? Otóż mylił się ten ( i Ja także ) kto myślał, że jest tam jakakolwiek grzałka ( znana nam z atomizerów )mym oczom ukazała się spirala mikroskopijnych rozmiarów stosowana w kartomizerach E2 ( choć w tym przypadku jest mniejsza ), czy byłem zdziwiony ? i owszem, bo zastanawiam się jak to mogło w ogóle działać, no ale sprawa jest już zamknięta. Tak jak napisał scob lepiej spożytkować, te pieniądze na coś innego, choćby na atomizer BIG B 510 LR który jest rewelacyjny. Poniżej dołączam fotki z sekcji, oceńcie sami czy taki mechanizm miał rację bytu ? Pozdrawiam Thaniell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Będąc na tradycyjnym łamaniu się kielonkiem u serdecznego kolegi z forum i jego uroczej żony <ukłony i podziękowania za jajka i wurst , miałem okazję poużywać tego "cuda". Pisząc "poużywać" mam na myśli kilka buchów, bo dalej tego czegoś nie szło już używać. Bober jak cholera!!! Poza tym, przy zakładaniu ustnika prysnął mi liquid prosto gdzie? Oczywiście w oko! Prawe! Mam już uraz psychiczny do tego tankomizera i u mnie jest skreślony całkowicie.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
a ja skręciłem z bateryjką tr808 i uszczelniłem złącze obciętym kapturkiem kartomizera. O dziwo! da się dowolnie długo, choćby przez cały zbiorniczek, palić!. Byle było spore podciśnienie i trzeba palić powolutku - powiedzmy mach co 10s..
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Super smród! Dwa dni poprawek i super smród. Sprzedawany jako " Tankomizer Mini ".
Ostatnio edytowane przez jooo ; 18-03-2011 o 16:06 Powód: Uzupełnienie. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, atomizer, recenzja, tankomizer |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/2895-tankomizer-510-a.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Tankomizer epapieros - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 18-03-2012 07:29 | |