| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (6) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 8038 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na pewno nie różni się niczym od tych, które znamy Natomiast interesuje mnie Twoje pytanie o "efekt bobra".... palę eGo-T od 3 tygodni i nie wiem za bardzo, o co pytasz?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Do mojej "Dywizji Pancernej" dwa dni temu dołączył kolejny Tank, tym razem jest to tytułowy eGo-T Volish'a. Potwierdzam, konstrukcyjnie niczym nie różni się od już wcześniej dostępnych na rynku. No chyba jedynie ceną 69 PLN to kiepska cena.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie miałem dotychczas tanka i zastanawiam się, czy warto go kupić. Poczuję różnice w stosunku do tradycyjnych atomizerów i kartomizerów? Jeśli tak to na plus, czy na minus?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Różnica jest znacząca, według mnie na pewno na plus,nie trzeba się nad tym zastanawiać i co najważniejsze brak watki czyli zmory większości e-palaczy.Tylko jak to mówią, należy wybrać dobry produkt w rozsądnej cenie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Powiem tak: jest to znacząco inny atomizer. Ale nie powiem, czy lepszy, czy gorszy. Jest po prostu inny. Na pewno nie potrafiłbym się obejść z samym T, bez B czy A, czy innych atomizerów.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja nie wierzę,że knot wytrzyma 3 miesiące,chyba,że jest jakiś inny.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
może i nie wytrzyma, ale po to masz trzy miesiące gwarancji |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
"Tylko jak to mówią, należy wybrać dobry produkt w rozsądnej cenie "A który byłby najlepszy do Volish 2 ego (poza dedykowanym, a może właśnie dedykowany)? Niekoniecznie musi być najtańszy-tylko najlepszy. Ostatnio edytowane przez eloy ; 24-03-2011 o 20:38 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
coś czuję, że masz stoisko Mild'a pod ręką |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, ego-t, ego2, opinia, opinie, tank, volish, volish ego 3 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/3442-volish-tank-system-opinie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Dyskusja Volish Tank System - opinie - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 18-04-2012 13:09 | |
| volish ego tank - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 13-04-2012 20:18 | |
| KNOT DO ATOMIZERW krakow ego3 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 12-04-2012 17:06 | |
| volisch - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 18-03-2012 18:28 | |
| www.volish ego-t - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 26-10-2011 16:53 | |
| e-papierosy z systemem tank - Świat - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 05-04-2011 10:32 | |