| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Odwiedzin: 2772 | |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Drobny komentarz ode mnie po testach: Miałem wcześniej do czynienia z tankiem typu A zwykłym. Wersja B LR rzeczywiście dymu daje nieźle, chociaż nie umywa się do Gigantomizera. Smak - bardzo dobrze oddaje, natomiast co kilka pociągnięć mam bobrzy smak który znika po strzepaniu i mocnym pociągnięciu na sucho. Nic nie przerabiałem, lecę na standardowej 650 mAh. Albo trafiłem na trefny egzemplarz albo system ten jest dla ludu o mocnym płucu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
pytanie, co to za 650? Z tego co słyszałam LR mają to do siebie, że dobrze pracują na bateriach o napięciu do 3,7V zaś na bateriach o wyższym woltażu idzie większy prąd powodujący wyższą temperaturę na grzałce. Może to stąd te bobry i przepalane atomki?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam A co z wyciekami? Czy zdazaja sie wycieki na batke skoro knot ma wieksza srednice i lepiej transportuje liquid na grzalke, jak to mialo miejsce w starszym bracie ?I wlasnie, na jakiej batce 3,7V czy 4,2V, palicie? Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wycieki się zdarzają, ale sporadycznie.Zawsze coś przeleci przez siatkę, wtedy najlepiej lekko przedmuchać i cieszyć się paleniem.A co do baterii to powiem tak, że jeśli się ciągnie z umiarem to na 4,2V ładnie się to pali, ale jeżeli ktoś lubi ostro popalać, buch za buchem to polecam napięcie 3,7V, ponieważ przy ostrym paleniu na większym napięciu trochę lubi bobrzyć.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
mam eGO USB 650 mAh 3,7V, rewelacyjna batka zwłaszcza, że kiedy padnie energia a pod ręką jest komp, zapalniczka samochodowa lub zwykłe gniazdko to robi ona za przekaźnik prądu a po skończeniu mojego "buchania" dalej się ładuje |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomizer, big b, big lr, recenzja, tank, tank-system, tank_system, test |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/3562-atomizer-big-b-lr-tank-system.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| atomizer B opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 23-11-2011 09:56 | |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ebull opinie ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum giantomizer glikol propylenowy indulgence izopropanol kartomizer liquinator mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepsze liquidy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros najlepszy liquid papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 volish ego 2 opinie |