| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (13) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 5151 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Atomizer moje żony od pena Colinssa był tylko raz wymieniony (przez blisko pół roku), ale ona mało pali. Zobacz ile ja mam tego sprzętu i to jeszcze nie koniec ![]() Nigdy bym nie liczył na jeden atomizer. Hej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Myślę że na długowieczność atomizerów "nie ma mądrego" Pierwszy wytrzymał 1,5 miesiąca - świetnie działał i padł w ciągu sekundy. Następne 3 "zajechałem" w ciągu 2 tygodni. Od tego czasu używam 2 na przemian i jest ok ale to dopiero 3 dzień A wszystko to w Penie Colinsa
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam, jestem nowym e-palaczem .Dokładnie pale już tydzień i nie dopalam papierosków.Na wstępie, paliłem już siano czyli tytoń kupowałem w paczkach jakiś taki najtańszy i sam robiłem skręty bez filtra jak ktoś kiedyś próbował to wie jak to kopie. Palę jakieś 22 LATA.WIECIE CO ŻYJE, bo myślałem, że e-papieros to nie dla mnie,piękna pomyłka wszytko gra jak talala. Palę Dse901 kopci dla mnie bardzo dobrze,ale atomizer mi właśnie padł po tygodniu ale wymieniłem i jest oki.Po przeczytaniu wielu informacji w necie i na różnych forach myślę że muszę dokupić jeszcze jeden atomizer, bo prawdopodobnie jeden dla mnie to za mało czyli przegrzewam go i dlatego mi padł.Dam znać jak to wyjdzie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Właśnie dokonał żywota mój ulubiony atomizer od c118p. Używałem go od 1 kwietnia tego roku. Pięknie kopcił cały czas. Od czasu do czasu był przedmuchiwany, a co kilka lub kilkanaście dni , w zależności od potrzeby, fundowałem mu kąpiel w gorącej wodzie z płynem do naczyń "Ludwik". Czasami, przed kąpielą, stosowałem płukanie w IPA. Teraz nic już mu nie pomaga. Grzałka grzeje dobrze, ale dym słabiutki. Myślę, że siateczka nad grzałką już się tak zapchała, że żadne płukanie, kąpiel czy przypalanie już nic nie daje. Cześć jego pamięci - spisywał się dzielnie.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Wolter padł mi po miesiącu popalania.. na prawdę popalanie bo paliłem analogi. Wymieniono mi atomizer baz żadnych kosztów i gadania. Od 3 dni pale tylko E... dużo palę,, baterię zmieniam z 6 razy dziennie.. jak na razie atomizer działa
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dostałam w zeszłym roku w lutym e-papierosy NICORE. Jeden atomizer padł po 2 miesiącach, drugi żyje już rok, z czego rzeczywistego palenia przeżył ze cztery miesiące. Dokupiłam nowy - nie działał. Zareklamowałam obydwa - dostałam najpierw jeden, potem jeszcze dwa - przez pomyłkę zapewne... ale niestety nie działają wszystkie trzy. Czytałam, że trzeba je rozpalić czasem, ale nie chcą... Jeden z nich bucha dymem na pierwsze dwa machy, później nic... ani smaku, ani dymu... Pozostałe całkiem bezdymne... Palę cały czas na tym starym. Chyba dziś mi pada.... ------ dodane o 21:55 --- wcześniejszy post dodany o 21:34 ----- Wycofuję się z oskarżeń w stosunku do NICORE. Poczytałam trochę. Wzięłam się za nowe i ROZPALIŁAM dwa z trzech :-) Porządnie znowu nasączyłam siatkę płynem i poszło. Widać za mało były nasączone. A stary też daje dalej :-) Dokładnie tego samego było mu trzeba :-) Atomizery NICORE mają 6 miesięcy gwarancji. To, jak się okazuje, bardzo dużo. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dse 901, dse-901, dse901 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |