| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Odwiedzin: 2459 | |
| Użytkownicy, którzy podziękowali Thaniell za tego posta: | ||
judge (17-11-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dotarł do mnie kolejny pochłaniacz liquidu o nazwie jak w tytule. Poniżej przedstawiam kilka fotek obrazujących ow_eGo_gostka ![]() Tak wygląda na nago po rozebraniu ...![]() Pyka się to przyzwoicie, oddawanie smaku poprawne, ciepły fajny vapor. Ogólnie pisząc szajby nie ma, odczucia jak przy dymaniu Giantomizera 3.7ml 510 XL TURBO 3D. Tradycyjna grzałka z " niepowtarzalną " zatyczką ![]() ![]() ... i nie taki straszny gwincior 510 tkowy z dziwnymi dolotami powietrza ...![]() no i oczywiście na sam koniec pokaz mody ![]() ![]() //Thaniell: tematy scaliłem, co prawda ja swój dałem gdzie indziej, ale tu jest zacnie Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 27-07-2011 o 20:57 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
to moze i ja dozyce swoje 3grosze opowiem o mniejszym z braci czyli o Clearomizerze Tank XL 2,5ml. zdj nie bede zamieszczal budowa jest identyczna to wiekszego brata. dymek dosyc przyjemny. dziala dosc dobrze jak na pierwsze uruchomienie nie wyczulem zadnych zlych odczuc smakowych, o czym pisal Thaniell. mysle ze wart polecenia. Jedynie pojemnosc nie daje mi spokoju. ale nic jeszcze bede go testowal i powiem ile tak naprawde wg mnie wchodzi. pierszy pomiar to troche wiecej niz 1,5 ml zobaczymy jak dalej
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Jakiś czas temu recenzowałem mniejszego brata.. (Czarny Smok od Ecis-a) Nie wiem, jak to robicie, że wam pękają tulejki... tego recenzowanego w topiku podlinkowanym powyżej - wyrzuciłem do śmietnika dzisiaj. Po 3 miesiącach! Fakt, był używany raczej sporadycznie, ale działał cały czas, kopał, dymił ładnie - bez śladu nawet pojedynczego pęknięcia tulejki. Używam wyłącznie "fabrycznych" liquidów, owocowych nie cierpię - może to to ..? A spotkał swoje przeznaczenie wyłacznie dlatego, że .. był stary i zaczynał smakować "starym liquidem". Tyle ode mnie ![]() ---- edit a nie, ie tylko tyle ![]() to NIE JEST giantomizer - zobacz konstrukcję kubka i jego "uszczelnienie"; to zupełnie inny sprzęt.
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pojawił się nowy clearomizer XXL w wersji LED. Niezastąpiony gadżet dla spotowiczów, którzy nie mogą znaleźć drogi powrotnej do domu ![]() Clearomizer LED XXL 3.5 m - Peleon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
szpan w klubie jak znalazł po co pchać do środka diody i czy te diody nie wejdą w reakcję? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pytanie, czy do xxl 3,5 można dopasować dripka?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pewnie można Sprawdzę w domu to Ci powiem Prawdopodobnie, będzie to drip eGo typ A, ale to sprawdzę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja cie, kupię ale pod warunkiem że dioda zmienia kolor i klirek ma kompas |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| kartomizery_bezwatkowe, recenzja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ebull opinie ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum giantomizer glikol propylenowy indulgence izopropanol kartomizer liquinator mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepsze liquidy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros najlepszy liquid papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 volish ego 2 opinie |