| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (4) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zwarcie, zwarcie i jeszcze raz zwarcie smutna to historia, ale prawdziwa. Przykro mi, że przytrafiło się to akurat Tobie, ponieważ dopiero zaczynasz przygodę z e-paleniem, a takie historie mogą zniechęcić. Potwierdzam niektóre sztuki tak miały. Pocieszenie jest takie, że nie nosi miana dewastatora batek, ponieważ w tej materii wiedzie prym inny kartomizer, a dokładniej Smokymizer.takie rzeczy się niestety zdarzają, na szczęście dość rzadko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
smokymizer nie ma sobie równych - ś.p. tornado1100 i joye 1000 usb pożegnały ten łez padół za jego sprawą przy nich cs3 to Pan Pikuś. pytanie czy obydwa komponenty były od jednego sprzedawcy? jeśli tak to odesłałabym obydwa, pomimo że na kartki nie ma gwarancji nie znaczy to że mają niszczyć baterie. problem zaczyna się dopiero gdy elementy pochodziły z różnych sklepów bo nie ma jak dochodzić roszczeń
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 04-11-2011 o 21:53 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Nie zamierzam porzucać przygody z e-paleniem ponieważ bardzo przypadła mi do gustu , mimo iż wiem , że sporo na niej muszę jeszcze się nauczyć i doświadczyć , no ale przy takich przewodnikach jak wy , żadna przeszkoda nie zniechęca .![]() Jeszcze raz dziękuję . Poinformowałem o moim zdarzeniu E-dym i zostałem potraktowany bardzo uprzejmie .Odesłałem już spaloną i mam otrzymać nową batkę oraz jakiś kartomizer plus liquid gratis . Solidna i uczciwa firma dlatego przy zaopatrywaniu się u nich pozostanę . O jakim smokymizerze wspominasz velniukas (ann?) ? Jeśli o CE3 to mam ich już pewien zapas i wszystko gra . Wrzucam je do spirytusowej kąpieli potem zakraplam i jaram jak najęty . CS3 jest bardziej estetyczny , może praktyczniejszy , fajnie w moim odczuciu oddaje smak i dymi , no ale chyba nie jest jeszcze dobrze dopracowany . Nabyłem też gianta AP2 v 3 i niby jest fajnie ale....cieknie . Jest na to jakaś recepta ? Napiszcie coś na temat "sławnej'' krówki . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
niestety ja miałam pecha przy ce3. ale cieszę się że Twoje dobrze działają. mó AP dla odmiany działa rewelacyjnie. cóż ze względu na brak powtarzalności jakości mamy ''rosyjską ruletkę'' u mnie wariowały ce3 z których Ty i Del jesteście zadowoleni, natomiast ja jestem zachwycona AP a Wam ciekną
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przecieram AP chusteczką higieniczną i palę dalej , bo smak ma rzeczywiście fajny , a i dymku mu nie brak . Poza tym jest estetycznie zrobiony . Szkoda , że przy produkcji baterii nikt nie pomyślał o jakimś bezpieczniku chroniącym przed zwarciem ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
o ile się nie mylę to są baterie z zabezpieczeniem przed zalaniem poprzez uszczelkę przy gwincie
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Nie miałem na myśli zabezpieczenia przed zalaniem lecz przed zwarciemw atomizerze czy kartomizerze . Przypadek CS3 pokazuje , że gdyby w/w i baterię dzielił jakiś bezpiecznik , wtedy ocalałaby bateria . Sądząc po kilku tu postach , nie tylko moja bateria . ![]() Nie jestem fachowcem w dziedzinie elektronicznej , ale biorąc to na chłopski rozum ...(?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
bateria musiałaby mieć zabezpieczenie przeciwzwarciowe, ale takie cuda to ma niewiele sprzętu |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| kartomizery_bezwatkowe, test, video, video-recenzja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/4345-clearomizer-cs3.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| yutube ce3 czyszczenie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-04-2012 21:39 | |
| yutube czyszczenie ce3 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 31-03-2012 17:37 | |
| Zobacz temat - egoap-szybkie pytanie-jak napelnic PapierosyForum.pl - wszystko o elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 11-01-2012 13:53 | |
| Video-Test Clearomizer CS3 - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 13-11-2011 18:46 | |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ebull opinie ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum giantomizer glikol propylenowy indulgence izopropanol kartomizer liquinator mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepsze liquidy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros najlepszy liquid papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 volish ego 2 opinie |