| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1813 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Widziałem, zastanawiałem się, nie zdecydowałem się. Jakoś mnie nie przekonał
__________________ moj e-papieros: L-Rider Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 01-01-2012 o 10:26 Powód: literówka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja zrobiłem giantomizer sam. Testowalem fajnie się sprawował ale liquid znikał w oczach
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
A mógłbyś to naświetlić ? bo nie wiem ocb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
liquid w takich zabawkach do których wlewamy czytaj giantomizery, clearomizery, liquinatory (pomylka w ostatnim poście miałem na myśli liquinator nie giantomizer) mają to do siebie, że liquid bardzo szybko ubywa. Tam gdzie zakraplamy znika wolniej.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Rozumiem że liquinator oraz kartomizer dual big od Volisha będą na tym działać tak jak na zwykłej baterii? Dużo siedzę przed kompem a bateria starcza mi na max pol dnia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Podobno tak I raczej nie jak na zwykłej baterii, bo tutaj masz trzy stopnie regulacji napięcia.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czyli ustawić 3,25 V i będzie działać cały czas jak w pełni naładowana bateria? Volish ma 3,4 V.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dokładnie, chociaż 3.7V było by bardziej wskazane |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na wszystkich zdjęciach jest z kartomizerem. Ma ktoś może zdjęcie z odkręconym? Tak z ciekawości chciałbym zobaczyć jak to wygląda.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, giantomizer, passthrough, passthrouth, usb |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/4651-giantomizer-xxl-usb-pass.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Palarnie - linki | This thread | Refback | 03-03-2012 09:11 | |