| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (4) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 2411 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
2 dzien z tym efajkiem i musze powiedziec ze jest fajny na krotkie wyjscia zestaw w calosci (no liquid zmienilem) dziala bardzo dobrze, lecz filmik z testem bedzie za jakis czas, co do clirka (zwanego atomizerem) z batka zestawu dziala jak narazie bardzo dobrze. czas ladowania to ok 1,5h na ladowarce z zestawu.
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nadszedl dzien w którym prezentuje filmik ![]() jeszcze pare słów w moim zestawie byl liquid 18mg/ml - jak dla mnie za mocny ale fajny bardzo fajna sprawa sa 3 clirki ![]() ot fajny zestawik ![]() tylko drugiej baterii szkoda ze nie ma ![]() polecam
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przed wczoraj w nocy bateria zrobiła mi przykra niespodzianke. Otoz wapowałem sobie do filmu odlozyłem papierosa i cos mi zaczeło jechac spalonym plastikiem. przez pare minut nie moglem sie zorietowac co gdzie i jak dopoki nie wziolem batki do reki. okazalo sie ze sie nagrzała niesamowicie. odkrecilem kartka zmierzylem wynik 2,5 ohm czyli ok. w tym czasie batka powinna ostygnac a tu dalej goraca i nawet jeszcze bardziej, podlaczenie do adaptera swieci sie wiec zwarcie. zdjolem gowice i oderwalem czarny kabelek Bardzo szkoda ze moj maluszek poszedl sie zajaczkowac bo polubiłem go. jaka byla tego przyna nie wiem i nie chce nic wyrowkowac. Zastanwiałem sie prawda chwile nad tym i mysle, choc tu moge sie mylic ze wina lezy po stronie systemu dolnogrzalkowego, jak wiemy grzałki sie cho lernie grzeja. moglo to spowodowac jakies zwiarcie, choc nie jestem pewien.
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-mod, recenzja, test, video, video-recenzja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/4735-e-papieros-od-e-mod-cigarette.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| najlepsze papierosy elektroniczne - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 22-04-2012 18:40 | |
| e papieros e-mod - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 14-02-2012 14:41 | |
| E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 10-02-2012 19:56 | |
| E-papieros opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 03-02-2012 15:33 | |