| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Odwiedzin: 1359 | |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Atomizer Imist jest do kupienia w irlandii od połowy grudnia. Miałem go kupić ale jednak to tank i odpuściłem go sobie uznając ze żadnej rewolucji nie przyniesie . Imist atomizer - IrishVapers Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 27-01-2012 o 09:18 Powód: poprawiłem link :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
rozwiązanie jak u reed'a po tuningu tanka A. myślę że to żadna rewelacja, ewentualne pytanie brzmi: na ile łatwo go rozebrać i wyczyścić? mam wrażenie że bez ZPT żaden tank długo nie popracuje. obym się jednak myliła. sprostowanie: poprzez rozebrać rozumiałam tak go rozłożyć aby można było dostać się do wszystkich elementów w celu ich czyszczenia bądź wymiany.
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 27-01-2012 o 10:51 Powód: sprostowanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
ha! Turbine-C (zastrzegam sobie prawo do nazwy )No chociaż jakiś wąs wystaje w dół z iglicy - a nie jak w "oryginale" - kulka Wojana.. Ale kariery temu czemuś nie wróżę chyba
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Sądząc na podstawie zdjęć, to w sumie "zwykły" tank, tylko troszkę inaczej poskładany.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja mogę potwierdzić słowa T-f . -pali nawet dobrze -pije liquid jak tank -ładnie spasowane elementy ze sobą -troszkę inne kardridze ,otwór w kardridzu zakończony uszczelką silikonową. Kto lubi palić na tankach to myślę ,że będzie zadowolony . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jakby ktoś się chciał skusić Biansi iMist ECIS-SHOP ![]() Ponieważ na stronie nie ma fotek, to podrzucam Alibabke Biansi new product e cigarette IMIST with new atomizer products, buy Biansi new product e cigarette IMIST with new atomizer products from alibaba.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam A jagby ktos z wyspiarzy byl chetny na zakup polecam:Imist eGo-T system Pozdrawiam PS. Sam tam kupilem razem z ladowareczka TrustFire |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czy zarówno grzałka jak i knot są elementami wymienialnymi które będzie można dokupić bez potrzeby inwestowania w nowe body? Jakoś nie mogę się doczytać |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomizer, atomizer_tank, biansi, dyskusja, dyskusje, imist, tank, tank_system |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ebull opinie ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum giantomizer glikol propylenowy indulgence izopropanol kartomizer liquinator mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepsze liquidy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros najlepszy liquid papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 volish ego 2 opinie |