| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 2687 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
ja również proszę o takową recenzję, a już wyśmienicie by było gdyby pan Wojan zrobił video recenzje tego cigareta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
M201 to obecnie jeden z lepszych e-papierosów - to moja prywatna opinia, podzielana przez innych użytkowników tego modelu. Co zaś tyczy się pozytywnych aspektów to: duży bak, pojemne akumulatory, porządne chmury dymu i należyty kop w gardło. Chyba o to Tobie chodziło? Z awaryjnością też nie jest źle, zwłaszcza jeśli ktoś pamięta jakie były M201 na początku W porównaniu z innymi PEN'ami wypada bardzo dobrze. Ogólnie polecany przeze mnie e-papieros dla osób palących dużo analogów, zwłaszcza mocnych.Powodzenia w rozstaniu z analogami Oczywiście polecam lekturę forum. Tu jest wszystko o obsłudze, napełnianiu, ładowaniu, czyszczeniu, awariach itp.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzięki JESTEMHAPPY, podniosłeś mnie na duchu. Ta ilość informacji na temat e-papierosów po prostu mnie przygniotła. Oglądając walkę pudziana będę zrywał z nałogiem, będę puszczał wielkie czyste chmurki. Oczywiście nie omieszkam poinformować jak mi idzie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
M201 to bardzo fajny, w miarę stabilny i przewidywalny epapieros. Może tylko to, że ma baterie akustyczne jest nieco niewygodne dla osób przebywających w hałasie. Awarie są jak wszędzie ale w miarę rzadko. Daje ciepły dym co powoduje, że jest podobny do analoga. ![]() No i ma 2 atomizery i 10 kartridży z nikotyną w zestawie |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
dziękuję wam za opinie, podnoszą mnie na duchu. Chyba mam dużą szansę na e-palenie. Pomyślałem sobie czy nie zasząć pisać bloga o moim żucaniu palenia. Tak od początku, nawet gdy mi się w przyszłości nie uda, ktoś inny po przeczytaniu może się coś dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niestety awaryjność do bolączka e-papierosków. Dla pocieszenia powiem, że Mildy nie są najbardziej awaryjna marką, bywają gorsze. Przy okazji wizyty w punkcie sprzedaży dokup jakis liquid. Przyda sią i na pewno obniży koszty uzytkowania ep. Powodzenia. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Liquid zakupiłem razem ze sprzętem, ale dziękuję za przypomnienie. Tusia - dziękuję za informację, na pewno będzie taniej niż jazda samochodem. Tylko obawiam się, że to trochę potrwa, a jak druga bateria padnie, to będę musiał sięgnąć po analogi. Wolałbym tego uniknąć. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To już któryś znany mi przypadek z batką do milda. Czasami są źle spasowane gwinty i nie dokręcaj się do końca. Wtedy nie ma dobrego przewodzenia. Kupując w stacjonarnym najlepiej sprawdzić od razu sprzęt na miejscu.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| mild m201, mild pen, mild pen m201, mildpen201 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |