| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 825 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Używam od 16 października. Zobacz tutaj: Elektroniczne Papierosy - FORUM • Zobacz wątek - Porównanie Smuke Platinum 3G z Intellicig EVOlution Uważam tego e-p za naprawdę udany produkt. Nie jest udziwniony, przypomina analoga, bardzo malo awaryjny (reklamowałem bez problemu wymienioną tylko jedną baterię). Mam 4 baterie, 2 atomizery, używam płynu tej właśnie firmy ECOpure i rozcieńczam ECOmixem Jeśli masz pytania, to precyzuj - odpowiem, jeśli będę wiedział, ale trudno jest po prostu pisać o papierosie - działa jak trzeba, to najkrótsza i prawdziwa recenzja
__________________ Marek Li http://forum.e-palarnia.pl/blogs/marek-li/ Używam tylko IntelliCIG EVOlution z ECOpurem i... ...i nie mam zamiaru tego zmieniać! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Używałem Evo i M401 (to to samo tylko innej firmy) dosyć długo. Jak napisał Marek, to dosyć udany produkt. Mi w ciągu 3 mieś padły 2 baterie i jeden atomizer na 5 baterii i 3 atomizery jakie miałem. Używałem wyłącznie EcoPure. O papierosa w ogóle nie dbałem, prawie żadnego czyszczenia (raz czy dwa umyłem atomizer), żadnego dosączania czy tym podobne. Papieroski przeżyły ponad 2000km na motocyklu i to dosyć trzęsącym się, więc chyba to świadczy o jakości produktu. Ni kombinowałem z watkami, używałem tych co były we wkładach. Baterie paliłem aż do wyczerpania i wtedy ładowałem. Wbrew ostatnim opiniom, moim zdaniem Evo bardzo dobrze oddaje smak płynów. Na EcoPure, otrzymasz z niego też całkiem zacną chmurę dymu. Lubię tego e-p, chociaż teraz używam innych modeli i Evo leży trochę zapomniany. Mi dzięki Evo udało się bezproblemowo rzucić analogi. Uważam go za dobrego e-papierosa. Natomiast co do pytania jak go widzę na tle innych marek? No cóż, ja osobiście wolę Joya 510. Dlaczego? Manualne baterie pozwalają mi na uzyskanie większych chmur dymu, z płynów innych niż EcoPure, które to dzięki wysokiej zawartości gliceryny, daje samo z siebie dużo dymu. Natomiast przewagą Evo nad 510, jest to, że Evo lepiej oddaje smak, oraz osusza wkłady do końca. 510 natomiast trzeba często zakraplać. Oczywiście, można to zniwelować, kombinując z watką. W porównaniu do Pena, na jego korzyść przemawiają głównie bardziej pojemne wkłady. Pen produkuje też więcej dymu i ma bardziej pojemną baterię, ale jest to okupione wielkością. Nie przypomina też wyglądem zwykłego papierosa. Miałem też Trendy808 - to papieros bardzo podobny do Evo, ja jednak wolę Evo. Mam też dwuczęściówkę KR808D-1 (czyli klon popularnego BFree) - tutaj Evo broni się wyłącznie oddawaniem smaku, chociaż*ciężko porównywać te dwa e-p, to są zupełnie inne modele. Może Cię przestraszyło to co napisałem wyżej, ale się nie przejmuj. Evo to naprawdę udany model, sam od niego zaczynałem. Uważam, że to bardzo dobry papieros, żeby zacząć swoją przygodę z e-paleniem i pozbyć się analogów. Na pewno będziesz zadowolony Ostatnio edytowane przez Riccardo ; 12-12-2009 o 20:19 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Używałem EVO długi czas i mogę potwierdzić, że mimo iż nie należy do tych najlepiej dymiących, jest to jeden z najlepiej oddających smak e-liquidu e-papierosów, stosunkowo mało awaryjny, wypalający e-liquid z wkładu do końca. Zastanawiam się czy aby nie kupić i wrócić jeszcze do niego ze względu na ten dobry smak, małą awaryjność i stosunkowo niską cenę, szkoda tylko, że nie produkują już z akumulatorkami ładującymi się ok. 25 min.
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| evo, evolution, intellicig evo, intellicig evolution |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |