| | #1 | |||
| ||||
| Odwiedzin: 14302 | ||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P: Jak długo można napełniać watkę, po ilu razach od napełnienia trzeba ja zmieniać? O: Tak długo aż "nie siądzie" i nie straci swoich właściwości transportowych, widoczne będzie gołym okiem że watka jest niżej niż brzeg wkładu, coraz gorzej chłonie liquid i mniej go wchodzi to wtedy już jest ostatni sygnał aby zmienić wkład/watkę. Jak często? To wszystko zależy od tego jak jest używane e-papieros im częściej tym watka/wkład wystarcza na krócej. Samemu trzeba to dobrać do siebie. U mnie jedno zakroplenie wystarcza na 8 godzin w pracy, wieczorem "dokraplam" - świeża watka - na średnio zużytej watce zakraplam od 3 do 5 razy na dzień. 1 wkład/watka wytrzymuje u mnie 4-5 dni w zależności od intensywności użytkowania ep. P: Czy bateria musi byc wyczerpana do końca żeby ja ładowac? -wydaje mi się ze pod koniec mimo iż nie miga jeszcze, bardzo słabo już dymi. O: Najlepiej aby się wyczerpała do końca. I zgadza się baterie przed rozładowaniem tracą trochę ze swojej mocy i stąd się bierze słaby dym i kop. P: Jak często napełniać watkę? O: Kwestia wyczucia kiedy kończy się liquid, smakowo spadek mocy i dymu oraz wzrokowo. Lepiej nieraz dać krople dwie niż użytkować na sucho. W skrajnych przypadkach czuć delikatny swąd, wtedy natychmiast zakroplić i odstawić e-papierosa na 5 minut ze świeżo zakroplonym wkładem aby liquid mógł przenieść się na plecionkę. ps. proszę postarać się pisać z polskimi znakami diakrytycznymi |
|
| |||
| |||
|
Dziękuję za odpowiedz. No trochę mi to pomogło, ponieważ w sklepie panie nie bardzo są kumate. Zastanawiam sie jeszcze który e-papieros jest lepszy, tz który daje najwięcej dymu Colins czy trendy? A jezeli wiecie to jaki model? Z gory dziekuje
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
TR 108 nie jest złym e-papierosem. Colinss II generacji jest całkiem przyzwoity, ale ceny dobijają, więc moim zdaniem nie warto. |
|
| |||
| |||
|
czyli zakup pewnie dobry.Musze zobaczyc tego colinssa II generacji. Wogole to pale e papierosa 6 dzień. Powoli myslę o rezygnacji z analogów. Dotychczas paliłam paczke marlboro dzienne, teraz wypalam tylko 3. Chce zrezygnowac zupełnie, ale chwilami jak słabo mi dymi e-papieros zapalam normalnego. Jaka jest rada zeby dobrze dymił?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dodatkową różnicą pomiędzy TR108 a CP155 2 Generacji jest gwarancja. - TR108 Atomizer 1 m-c, bateria 3 m-ce, - CP155 2G Atomizer 3 m-ce, bateria 6 m-cy. P: Jaka jest rada żeby dobrze dymił? O: Poszukać na forum bo już było polecam poczytać te wątki Zalewa mi się atomizer w M401, Najlepszy e-papieros, jaki liquid dobry do mild 401 |
|
| |||
| |||
|
No idzie mi coraz lepiej. Powoli przestają smakowac mi normalne papierosy. Czyżby po 30 latach kopcenia marlboro mialo to sie zakonczyc e-papierosem? Powiem szczerze iz nie wierzylam początkowo, teraz zmieniam zdanie. Ten kto to wynalazł powinien dostac co najmniej Nobla. Ile to zdrowia i pieniędzy stracilismy na fajki? A ja sobie dmucham kawke, miętkę, wiśnióweczkę i inne wynalazki. OBY TAK DALEJ I BEZAWARYJNIE!!
|
|
| |||
| |||
|
Taaaaaaa!! No to dziś o godz 20,34 zakończyłam /przynajmniej na razie/ przygode z e-papieroskiem. Przyczyna prozaiczna, wysiadła ładowarka. Po 2 tygodniach użytkowania, to chyba za wcześnie? Czyzbt ten sprzęt był jednak do bani??
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Chyba nie, uzywam dosc intensywnie juz od 3 miesiecy i tylko jeden atomizer wymieniony, tak prawde mowiac chyba nie potrzebnie. Nie wysechl dobrze po myciu .A mam az 3 sztuki, wiec masz pecha, bo sprzet nie jest tak awaryjny jak Colinsa. Do punktu gdzie zakupiony i wymiana od reki.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Peny są to "te długie" które mniej przypominaja analogi.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| pen 108, tr 108, tr-108, tr108, trendy 108, trendy pen, trendy pen 108 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/707-trendy-tr-108-a.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| E-papierosy trendy - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 10-04-2012 10:53 | |
| trendy+e-papieros - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 26-02-2012 19:36 | |
| atomizery do e-papierosa trendy - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 11-02-2012 10:59 | |
| e-papieros trendy tr-108 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 05-02-2012 22:13 | |
| trendy e papieros tr108k - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-02-2012 18:38 | |
| e- papieros trendy - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 28-01-2012 13:16 | |
| Dyskusja Trendy TR-108 - Strona 4 - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 20-10-2011 13:59 | |
| Najczęściej czytane 2010-01-20 - kalendarz - dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmar | This thread | Refback | 18-02-2010 11:06 | |