| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam wszystkich Liliana c118p chyba będzie lepsza |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Cześć Malinka, jak ja Ciebie dawno nie widziałem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No cześc Tomba ja Ciebie również wieki nie widziałam ![]() Coś mi komp "tamtej" strony nie otwiera to zawitałm tu |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam ''starą" wiarę na nowym forum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witamy Poziomeczko |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ale tu obrodziło owocami. Mamy już Malinkę i Poziomeczkę ![]() Jakie nowe forum. Przecież ono istnieje od wakacji ![]() //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:44 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zaglądam tu od zeszłego roku, ale dopiero pierwszy raz coś napisałam. Jestem stałą czytelniczką blogów na tym forum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam się ze Wszystkimi serdecznie. Jako, że "tamto" forum coś dzisiaj nie bangla, więc zawitałem tutaj |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A może zostaniecie i tu na dłużej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jak się zalogowaliśmy, to i już będziemy. zresztą co za różnica. twarze te same, problemy te same.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, forum, pomoc, powitanie, przywitanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/pogawedki/229-przywitanie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Przywitanie :) - Strona 7 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 11-05-2010 09:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 02-04-2010 21:04 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 26-01-2010 16:25 | |