| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam wszystkich. Trochę tu znajomych widzę ;-) Mam napisać o sobie? Jestem no, ten od "nieszczęsnych" mitów ;-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
E-papierosy palę od 14 dni i zanim zacząłem przeglądałem wszystkie możliwe fora. Wybrałem Colinss Pen155 i chyba był to najlepszy z możliwych wyborów. No choc co moge powiedziec skoro nic innego nie paliłem Ale i nie chce czegoś innego to mi odpowiada więc sobie palę.... palę.... palę.......
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Cześć Dasko, i źle nie zrobiłeś To był też mój pierwszy e-papieros, a teraz mam ich 6 kompletów ![]() Co prawda było z nim trochę problemów, ale póki Cię nic złego nie spotka, to pal sobie na zdrowie. Witamy w gronie e-palaczy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello...to ja zeus. Tak, tak bogowie też palą. Witam wszystkich!Dwa tygodnie temu kupiłem pierwszego epapieroska Joye510. Jestem zadowolony. Pewnie będę tu często zaglądał. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam! Takze dolaczylem do grona e-palaczy ![]() Od tygodnia popalam i gdyby nie piwko nie zapalilbym analoga. Chociaz to tez nie jest 100% gdyby dobrze dzialala mi druga bateria w moim Mild 401-menthol. To pisze palacz od 44 lat, ostatnio 2 paczki LM Link ciemno-zielonych. Czasami wiecej niz te 40 sztuk na dobe. Juz ustawiam rodzinke, ze mi smrodza pod nosem .Zakup tego modelu byl z musu, innego nie mieli. Po 01 pazdziernika bedzie nastepny zakup - jakis Pen, chyba Collins. Tu w Gdansku troche cienko jest ze sklepami z e-papierosami .
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Pena jak najbardziej polecam. Zwłaszcza jak się tak długo i dużo paliło.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Popieram wypowiedź kolegi. Pen to: moc, wygoda, komfort. Jeśli kupisz zestaw z dodatkowym atomizerem i akumulatorem, to żadna awaria nie zrobi Ci przerwy w paleniu. A PEN'ów na rynku ci u nas dostatek ![]() //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:31 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Mild 401 przestal mi wystarczac po tym jak popykalem brata colinsowego pena. Wczoraj podjechalem i zakupilem takze, ale Trendy Pen. Dymu duzo, nawet bardzo duzo - po dodaniu gliceryny i to jest to ![]() //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:32 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, forum, pomoc, powitanie, przywitanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/pogawedki/229-przywitanie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Przywitanie :) - Strona 7 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 11-05-2010 09:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 02-04-2010 21:04 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 26-01-2010 16:25 | |