| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witaj towi55, Cigito Smart to naprawdę fajny e-papierosek tutaj możesz sobie poczytać : http://forum.e-palarnia.com/dyskusje...ito-smart.html |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
witaj ![]() Nowy jestem i czytania tyle, że brakuje czasu na pisanie, ale chciałem się podzielić swoim spostrzeżeniem. Otóż byłem sceptykiem co do epalenia, ale żona poprosiła mnie o kupienie na alegro jakiegoś e petka, bo jej koleżanka ma.... Zajrzałem na alegro i zgroza- tyle tego, więc wskoczyłem na owe szacowne forum i zacząłem czytać, z żonie powiedziałem, że na alegro nie kupię, bo nie wiem co ![]() po kilku dniowej lekturze zamówiłem sobie ego-T, bo lubię pojarać i zaproponowałem swojej slubnej taki sam. Spojrzała na mnie z politowaniem i poszła do sklepu kupić sobie w kształcie prawdziwego. ze światełkiem ![]() Finał taki, że epalę 2 tygodnie i nie ciągnie mnie do petów, a żona wróciła niestety. Puenta, czytać, czytać potem wydawać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
może żona się jeszcze nawróci jaki model dokładnie wybrała i co jej nie pasowało? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
właściwie to każdy model analogopodobny prowadzi do powrotu do śmierdziuchów, tak więc może daj (swojego e-p) żonie popalić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Żona kupiła Mild SMACO 2000(SIN) - co kolwiek to znaczy ![]() Twierdzi, że ją dusi i mało dymu i że jej jakoś nie podchodzi. Pewnie pali i wdycha watę, ale nawet nie raczyła poczytać na ten temat w internecie. Myślę, że znowu wruci, ale musi popatrzeć, czy ja nie pęknę ![]() Będę musiał się z nią podzielic jak sugeruje Ann |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
w takim razie będziemy twoją grupą wsparcia - nie pękaj - a jak nawrócisz żonę to jeszcze i zasługę miał będziesz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witamy A moze slubna do sie przekonac i sprobuje Twojego tanka , a ty jako prawdziwy mężczyzna pozbedziesz ja klopotu i zajmiesz sie Mildem,... albo bedzie palil jak nalezy albo kosz i spraw nowy prezent swojej pani .Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam mam na imię Łukasz jestem szczesliwym posiadaczem volisha ego2tank szcześliwym bo nie zostawiam w kiosku dyszki dziennie albo i dwóch. Jak kolega wyżej pale okazyjnie zwłaszcza przy okazji otworzenia piwa.. PZdr
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
witamy i zapraszamy do dyskusji
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, forum, pomoc, powitanie, przywitanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/pogawedki/229-przywitanie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Przywitanie :) - Strona 7 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 11-05-2010 09:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 02-04-2010 21:04 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 26-01-2010 16:25 | |