| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wiesz, myślę, że to dlatego iż baty są świeże, i nie eksploatuję ich w ciągu, tylko tak jak pisałem, kilka buchów i przerwa. Jako nie doświadczony praktyką mogę się mylić, a czytając teorię na drugim forum wiem, że to się zmieni i będę kupował trzeci bacik ![]() Pozdrowerek. //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:40 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Oj tak trzecią do m401 jak najbardziej, chyba że uda się Tobie dostać "szybką ładowarkę" starego typu jakie były wraz z EVO sprzedawane. Moją 401kę musiałem w ciągu 8 godzin w pracy 3 razy ładować (bateria) i 4-5 wkładów schodziło, wieczorem 1-2 bateria(e) 2-3 wkłady - miesięczny zestaw. Niestety po tym jak pod rząd padły mi 3 atomizery odstawiłem do pudełka 401kę. Powodzenia |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam Wszystkich ![]() Palę od jakiś 15 lat. Teraz 6-8 dziennie superlight mantholowych cienkich, wiec niewiele. Zamówiłam na początek Intellicig Evolution, ale jeszcze nie doszedł więc nie miałam okazji wypróbować. Mam dość kilku rzeczy związanych z paleniem, między innymi zapachu ubrań. Ale nie potrafię w tego zrezygnować (choć miałam kilka przerw w paleniu, jedna nawet dłuższą). Mam nadzieje, ze e-palenie będzie dla mnie. Dużo nie ryzykuję, a bardzo chcę spróbować ![]() Moze jeśli to bedzie fajne, to dokupię kiedyś jakiegoś pena. Dużo czytania przede mną. Pozdrawiam! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Carmen, przy takiej ilości spalanych analogów, to nie widzę specjalnych problemów z przejściem na e-p. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki Za Ciebie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Więc i ja pragnę dołączyć do Waszego grona kilka dni temu zakupiłam colinss Pen II - .... wrażenia hmmm paliłam paczkę lub lekko ponad paczkę dziennie... zaczęło mnie to męczyć smród najbardziej ... obecnie po tych kilku dniach sięgam po analoga raz do trzech razy dziennie w głównej mierze dlatego,że mąż pali papierosy (nie da się przekonać -jak na razie do e-p) przez to mnie jeszcze nieco ciągnie ;( myślę,że za kilka dni odstawię całkowicie analogi kupując ColinssPen, nie wiedziałam,że mam koło siebie stoisko Trendy ;o za jakiś czas z pewnością przerzucę się na Trendy choćby ze względu na dostępność z tego co wyczytałam na forum oba e-p są w miarę kompatybilne ![]() Pozdrawiam Wszystkich E-palaczka z Wrocławia |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Ja przez prawie 30 lat musiałem wychodzić, żeby zapalić. Nie skarżyłem się. A w ogóle - powodzenia! Tak trzymać!
__________________ blog Starego Chemika |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dziękuję Dam znać jak pierwsze wrażenia i jak mi idzie z przechodzeniem na e-palenie, gdy otrzymam przesyłkę![]() //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:41 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
witam właśnie zakupiłam e-papierosa MILD401. Niestety nie jestem zadowolona z tego wynalazku. Po pierwsze nie dymi się. ładowałam baterie, wymieniałam wkłady i nic. Pierwsze dwa trzy zaciągnięcia ok i .... koniec. A ja potrzebuję więcej tej "przyjemności". Może trzeba nauczyć się zaciągania e papierose??? Proszę o radę ![]() |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witaj ![]() ja tez nie jestem w 100 procentach zadowolona, jak napisałam wczoraj. Ale powoli uczę się i odrzuciły mnie zwykłe papierosy. Moj e-p dymi, ale mi to nie wystarcza U Ciebie tak szybko rozładowuja się baterie, czy nie wiesz jak palić ?dzisiaj siedze w necie i czytam, i ponoć trzeba wdychac słabo, tak zeby ledwie co paliła się ta dioda, za to dłużej niż zwykłego papierosa. //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:41 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Może robisz za krótkie przerwy miedzy zaciągnięciami i elektronika odcina zasilanie żeby nie przepaliła się grzałka atomizera. Spróbuj wydłużyć te przerwy do 10-15 sek. jeśli to nie pomoże, sprawdż na drugim akumulatorku czy jest to samo, może elektronika sterująca załączaniem napięcia w akumulatorku nie jest dobrze wyregulowana i zbyt szybko odcina napięcie, trzeba wtedy reklamować ten akumulatorek. //Thaniell: edytowałem post, ze względu na zbyteczne cytowanie postów poprzedników w całości.
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 25-12-2010 o 17:42 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, forum, pomoc, powitanie, przywitanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/pogawedki/229-przywitanie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Przywitanie :) - Strona 7 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 11-05-2010 09:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 02-04-2010 21:04 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 26-01-2010 16:25 | |