| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
mossak tu na forum witaj nam jaką ja biedna radę teraz dam kolejny user co wpierw kupuje potem wartość e-p weryfikuje i aby się wszystko dowiedzieć musisz tu wśród nas posiedzieć a też postów wiele przeczytać zdarzy się że i trochę popytać tu na forum jest userów wielu co zawsze pomogą przyjacielu zatem nie wahaj się korzystać jak zechciałeś do nas przystać .................................................. ....................... a tak po prostu
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam serdecznie, jestem świeżo upieczonym e-palaczem: staż niewielki nieco ponad 30 dni, ale najważniejsze że ogromnie podoba mi się chmurzenie!!! Musze się też pochwalić, że mam już dwa małe sukcesy: po pierwsze ani jednego analoga od kupna e-fajki czyli od 22go stycznia, a po drugie, że nawróciłem, a w zasadzie powoli nawracam żonę na dobrą drogę e-palenia. Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Miło Cię powitać na forum clover ![]() Oby tak dalej, trzymam kciuki, nie daj się |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
i powitajmy dziś clover'a co to staż dopiero zbiera a On duże już ma zasługi by obrzydzić żonie szlugi i przedstawić wapowanie jako zdrowsze zaciąganie lepsze smaki i ten dymek to korzyści są nie jedyne brak smrodu no i zdrowie niech cały świat się dowie to z powodu jest e-palenia jak i analogów odstawienia .................................................. ............ a tak po prostu
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 23-02-2012 o 18:48 Powód: szyk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzieki serdeczne za Wasze Dzien dobry! Specjalne ukłony dla Velniukas za wierszyk - swoją drogą co trzeba e-palić żeby tak sypać trafnymi wierszami Gonie chmurzyć i ciągnąć dalej misje nawracania znajomych...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
clover, żeby pisać takie wiersze trzeba mieć wenę twórczą, witaj
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jak to co? mieszankę z TL konopijka ze śliwowicą a do tego atomek po nocnej kąpieli w spirytusie ![]() @Th byłeś blisko ale ciut brakło Ci weny
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 23-02-2012 o 12:20 Powód: @ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@bogdanor, Thaniell, velniukas No tak, Bogdanor (witaj!) ma rację podstawa to wena. Tylko zazdrościć Velniukas. Jak ktoś ma geny z przeceny to i nie ma weny i żadna konopijka nie pomoże ani wieki Boże ![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie - trochę jestem zagubiony i nie za bardzo wiem jak odpowiadać na tyle postów na raz, więc sorry za zamieszanie. A jeszcze jedno; buteleczka z takim liquidem to jest to! Czuję, że z jej pomocą nawróciłyby się na e-palenie całe rzesze |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam forumowiczów. Jestem bardzo, ale to bardzo początkującym, od ponad tygodnia nie palę analogów i jestem z tego bardzo zadowolony. Niestety na początek zdecydowałem się na wynalazek Health, ale pomimo tego nie zniechęciłem się do e-papieroska, wręcz przeciwnie dojrzałem do zakupu bardziej poważniejszego zestawu. Po wielokrotnym czytaniu wielu forów tematycznych, mój wybór padł na E-dym.pl. Myślę, że trafny, bo czuję ogromną satysfakcję kiedy z przyjemnością oddaję się wapowaniu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam Bohusz |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, forum, pomoc, powitanie, przywitanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/pogawedki/229-przywitanie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Przywitanie :) - Strona 7 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 11-05-2010 09:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 02-04-2010 21:04 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 26-01-2010 16:25 | |