| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Bo czasami jesteśmy z siebie dumni, osiągamy coś, czego gołym okiem nie widać, a chcielibyśmy, żeby świat się o tym dowiedział Żeby usłyszeć "dobra robota", chwilę o tym pogadać.. Tak, właśnie tutaj możemy spełnić swoje ciche marzenia, i ogłosić jasno i wyraźnie co nam się udało! ![]() No, to do dzieła! Może jak zwykle zacznę: Przeszedłem wszystkie badania (pozytywnie) do Akademii Morskiej i już za chwilę, za moment jadę wszystko zawieźć! Mam nadzieję, że nie wywalą mnie po 1szym roku :PBo (dla tych co nie wiedzą) Akademia Morska jest moim największym marzeniem |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Kijanek otworzył dzisiaj już czwarte piwo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Po 6h walki z gmailem, udało mi się dodać 12 swoich różnych kont pocztowych ![]() To nic, że mam gąszcz etykiet, ale przynajmniej poczta w jednym miejscu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Bo każde dla innej dziewczyny :P A po prawdzie - bo z poczty1 szybciej dochodzi do poczty2, niż z poczty3 do poczty2, itd. Kwestia szybkości przechodzenia wiadomości No i limitów chociażby w wysyle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ale gdzie? W jedynie słusznej Gdyni czy w Szczecinie? No i wydział podaj, chyba, że jedyny słuszny dla Ciebie to Navigaycja?
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
to i ja się pochwalę dwoma rzeczami ![]() 1. to związane bardziej z tematyką tego forum otóż w piątek wypaliłam ostatniego analoga i ... przeszłam na efajki. póki co jestem bardzo zadowolona, nie śmierdzę już tak jak wcześniej hehehe no i w ogóle jakoś tak wszystko lepiej...wraca prawdziwy smak i zapach ![]() 2. dowiedziałam się dziś, że zdałam egzamin z angielskiego i nareszceie będę miała potrzebny papierek! tak długo się do niego przygotowywałam... jestem przeszczęśliwa! ![]() // judge: jakiś link dziwny się przykleił koleżance - usunięty Ostatnio edytowane przez judge ; 01-11-2010 o 10:10 Powód: usunięcie dziwnego linku |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| badania, dyskusja, dyskusje, http, img, pogaduszki |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |