| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Wczoraj na imprezce poznańskich e-palaczy miałem niewątpliwą przyjemność poznać naszego Admina. Byłem taki zakręcony, że dopiero po dwóch godzinach skumałem z kim rozmawiam, ale może i dobrze - traktowałem gościa jak naszego ![]() Judge to porządny człek, wiem czego chce i to realizuje. Będę go wspierał na tym forum, bo chyba razem jesteśmy ideowcami w temacie e-palenia. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Bo ja szczery chłopak jestem, ale dobrze, że mam zawsze Szczuro przy sobie On mnie sprowadza na dobrą drogę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A oprócz tego, to o jakieś inne pikantne szczegóły z tego spotkania można prosić? |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Komeryjko dużo się tam działo, Meg pyrzniosła na testy różne modele e-papierosów i liquidów. Mnie z tych co próbowałem zasmakował Q10 od Sedansa i zaskoczył smakiem Janty Kawa 0mg. Ale widzę że jeszcze więcej się działo po moim wyjściu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
trzeba było zostać :-) filmik tutaj co do filmu bo cos slabo slychac co i na czym bylo palone 1 zestaw - eco pure 25mg rich tobacoo- atomizer joye + bateria dura 2 zestaw - camel boge 18 mg - atomizer dura + bateria joye 3 zestaw - camel Totally Wicked 18mg - atomizer joye + bateria dura wykaz sprzetu : JANTY DURA RUTTO - tylko ktore to bylo :-) FENIKSO z kartomizerem /chyba dobrze pamietam nazwe/ COLINSS nowa seria z kartomizerem - jest kompatybilna z BFREE JOYE510 JANTY STICK V2 SMUKE PLATINIUM COLINSS PEN BFREE MILD PEN 201 FAJKA CIG STAR Sedansa Omni Sedansa Diva Cygaro Sedansa Ostatnio edytowane przez szczuro ; 12-09-2009 o 18:45 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomizer, bateria, bfree, boge, camel, ecopure, ego, forum, janty, joye, modele, modele e-papierosów, pure, smak, spot, spotkania, stick, totally wicked, zestaw |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |