| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Czy ktos z was wie jakiego e-fajka pokazywal Johnny Depp w TURYSCIE? Do wygrania: usmiech Angeliny Jolie... odcisniety w betonie... uzbrojonym po zeby!![]() //Thaniell : temat przeniosłem z http://forum.e-palarnia.com/e-palarn...a-o-e-paleniu/ Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 17-04-2012 o 09:20 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
dzwoniłem dzisiaj rano do Johna w tej sprawie, twierdzi że popalał m401, ale mówi też że się może mylić, bo się na tym nie zna, palił co mu dali a uśmiech Angeliny sobie zostaw, Ja Ją mam na co dzień |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A ja myślę, że palił health e-cigarette z allegro za 8zł Import prosto z chin przez polske ![]() Wygrałem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wygrałeś wycieczkę do Ugandy, w jedną stronę, rzecz jasna |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
do tego na piechotę ![]() a kiedy zagramy o uśmiech Brada Pitta? (szowiniści )
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Brad jak ode mnie wychodził, to coś tam bąkał pod nosem, że "Vel nie musi w nic grać, żeby wygrać mój uśmiech. Niech napisze do mnie albo zadzwoni to jej go wyślę" Dopił piwo, uśmiechnął się - pewnie dla Ciebie - i poszedł |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Hehe apropo mojej wygranej: czy dostanę do tej wspaniałej nagrody jeszcze mały dodatek? - Rumuńskie dziecko gratis?
|
|
| |||
| |||
|
Witam Czy ktos z was wie jakiego e-fajka pokazywal Johnny Depp w TURYSCIE? Do wygrania: usmiech Angeliny Jolie... odcisniety w betonie... uzbrojonym po zeby!![]() ------------------------------ Pal licho turyste.Btw nhie byłą to katana. ILE on zapalił w RUMIE analogów, jaki volotaż itp? Kłania się też Las vegas Paranos(Fear and Loathing in Las Vegas). ------------------------ Każdy przeszdł by na e-p. -------------------------- A propos dziurek, nieparzyste są ok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za rozpoznanie tego modelu wypożyczę tę blondynę na noc |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, e-palenie, e-papieros, e-papierosy, media |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |