| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BLACK SABATH POWRACA W ORYGINALNYM SKŁADZIE Black Sabbath = heavy metal - Rock - Muzyka w INTERIA.PL - teledyski, koncerty, nowości płytowe, dobra muzyka, listy przebojów
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
same hardkory i prawdziwi metale ![]() A ja pojadę softowo. Stara, Dobra. Prosta - jak zwykle, bez trzeciego dna. Słyszałem milion razy, a 10 minut temu pierwszy raz zobaczyłem teledysk.. i mnie skopał tak, jak dawno nic mnie nie skopało.. Uwaga: szczątkowy boberek.
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 21-11-2011 o 00:11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
10 najlepszych solówek wg magazynu ,,NME'' To najlepsze solówki wszech czasów? - Rock - Muzyka w INTERIA.PL - teledyski, koncerty, nowości płytowe, dobra muzyka, listy przebojów
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
kolejny koszmar ( ) po 35 latach czyli Welcome 2 My Nightmare a oto kawałek z tej płyty nestora (wtedy) metalu http://www.youtube.com/watch?feature...&v=R439Y5Awe78
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a to temat na dziś ![]() a to taka mała podpowiedź dla moich kolegów(raczej kawalerów ), którzy jeszcze nie zadedykowali jeszcze piosenek swoim dziewczynom
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 14-02-2012 o 19:53 |
| Użytkownicy, którzy podziękowali velniukas za tego posta: | ||
bogdanor (14-02-2012) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
coby był to temat związany z e-paleniem podrzucę ze dwa kawałki zespołu o identycznej nazwie jak marka e-papierosa ![]()
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| muzyka, pogaduszki, społecznościowy, youtube |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |