| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
*tytuł jest parafrazą z postu marcinl zapraszam wszystkich miłośników nieco mocniejszej muzyki do podzielenia się swoimi ulubionymi kawałkami (mile widziane linki do YT lub mp3) może ja zacznę (jedna z najlepszych solówek) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Miodzio! od miesiaca mecze mp3 z Helloween w autku jezdzac do pracy.A to ktos pamieta (tak jak moje dlugie wlosy ):i druga do kolekcji: http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=qdfqe9f1Ikg&gl=US oraz tysiace innych.... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No, Ann... uderzyłaś w czułą strunę - to jeden z moich ulubionych numerów tamtych czasów ![]() Co jeszcze z tamtych lat? Może bardziej mówiąc o wykonawcach: To tak na początek, bo dawno tych numerów nie słuchałem... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
myślę, że to może Ci się spodobać z lord of the rings widzę, że się spóźniłam ------ dodane o 21:35 --- wcześniejszy post dodany o 21:32 ----- to też jest niezłe (dobrze, że to portal dla 18+) PS zapraszam do grupy twardy meloman Ostatnio edytowane przez velniukas ; 07-07-2011 o 20:47 Powód: Dodałam link grupy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| myślę że i Iron Maiden tu nie może zbraknąć
__________________ ![]() "Choć można zamienić argumenty na ciosy pałki, słowa zawsze zachowują swoją moc!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
O jaki dobry wątek ![]() Manowar - moja ulubiona płyta to Kings of metal, z super bass-solówką Sting of the Bumblebee, czyli wariacją na temat Lotu trzmiela Rimskiego-Korsakowa Helloween - uwielbiam koncert Live in the UK, świetne wykonanie. Jeżeli solówki, to Accept - praktycznie w każdym numerze jest rewelacyjna. A jak już jesteśmy przy wirtuozach gitary, to nie może zabraknąć tych panów: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jak widać po avatarze dorzucę jeszcze niestety fatalna jakość video |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Riccardo na prezydenta a Ann na Pierwsza Dame , wiadomo kto tu rzadzi![]() Prawie sie poplakalem ![]() A doopa tam musze dozucic :O! Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 07-07-2011 o 21:22 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a może coś ze skandynawii? i nowej zelandii (tam chyba to kręcono) i coś spokojnego na dobranoc Ostatnio edytowane przez velniukas ; 07-07-2011 o 21:32 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| muzyka, pogaduszki, społecznościowy, youtube |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |