| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Pogawędki tutaj swobodnie można rozmawiać na tematy nie związane z e-paleniem |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No to rozpoczynamy zabawę ![]() Forma prosta, bawimy się wspólnie - takie społecznościowe łamigłówki ![]() Odpowiadamy na zadane pytanie dotyczące szeroko pojętego e-palenia, społeczności e-palaczy, życia forum, samego forum..... Ten kto odpowie poprawnie nabywa prawo do zadania kolejnego pytania. Nagroda - pochwała zadającego pytanie i prawo do zadania kolejnego ![]() No to zaczynam Z czego pochodzi ów fragment i kto jest jego autorem ?" ...upchał sobie parę konserw do kieszeni. Znaczy, tu Wam objaśnię, po parze do każdej kieszeni. Płaszcz miał tych kieszeni 6. Nie wspominając o kamizelce wędkarskiej, ostatni krzyk rozpa... eee... mody. W sumie około 20 kg jedzenia. No cóż, na 30 minut starczy. " |
| Użytkownicy, którzy podziękowali poli123 za tego posta: | ||
velniukas (20-10-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
hehehe, a pytanie czytałeś |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Odpowiesz dobrze i zadasz kolejne z drugiego zestawu |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
KTO pierwszy i KIEDY użył na TYM forum "bobra". W odpowiedzi prosze podac linkę do wątku (a jak ktos umie - do postu)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
scob poszedł do przodu - dobrze ale musisz uzupełnić odpowiedź na moje pytanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
ten czy głębiej?
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://forum.e-palarnia.com/11641-post1.html Trafiony? ------ dodane o 15:32 --- wcześniejszy post dodany o 15:32 ----- autor się zgadza ale czy post |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
cholipka.. byłem pewny, że widziałem wcześniej a tak - wyjdzie, że nieskromny-m :Pskoro szukajka nie kłamie a obydwie odpowiedzi prowadza w to samo miejsce - uznaję. Poziomka była szybsza.
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| quiz |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |