| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Prawo i E-palenie elektroniczne papierosy w literze prawa |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Chyba jednak zbaczamy z tematu więc za raz zrobią z nami porządek Ostatnio edytowane przez tomba ; 21-08-2009 o 19:39 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Kiedyś temat "wskazań alkomatu" po e-paleniu był już poruszany na starszym forum. Z tego właśnie powodu czasem robiłem sobie test alkomatem w trakcie i po e-paleniu. Alkomat ALCOSCENT DA-5000, dwie cyfry po przecinku. Nigdy nie wskazał więcej niż 0,00. Raczej nie ma się czego obawiać |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Alkomaty nie reagują na glikole, które są alkoholami dwuhydroksylowymi, czyli diolami. Nie mają prawa.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Wiem ze temat juz byl, ale jest zamkniety a chcialem dodac co prawda nie od siebie ale od Starego Chemika: Panie władzo… jakie promile? Jestem trzeźwy. Ja tylko używam e-papierosa! Stary Chemik bloguje Kazdy z was pewnie jest "mobilny" i nie chcialby miec dodatkowych problemow ze strozami prekosci i trzezwosci .Pozdrawiam Zawsze mozecie post dokleic... ![]() //Thaniell:temat przeniosłem tutaj z Prawo i E-palenie - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach otworzyłem również temat, bo być może będą jeszcze jakieś komentarze Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 11-05-2011 o 09:49 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| baterie, e-fajka, e-palenie, ego, fajka, forum, glikol propylenowy, przepisy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |