| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Prawo i E-palenie elektroniczne papierosy w literze prawa |
![]() |
| | LinkBack (17) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Albo " Made in Home " w końcu nie ma w tym wielkiej technicznej filozofii. Pomysł świetny - wykonanie masowe ,ale Polak Potrafi.
__________________ Z dymem Panie i Panowie |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
dokladnie...tez tak wlasnie mysle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poprawka do projektu ustawy została wprowadzona wiele miesięcy temu, kiedy w marketach nie było jeszcze stoisk z e-p, a zatem zainteresowanie Państwa e-papierosami miało zupełnie inne żródło. (Wątek na temat tej poprawki był założony na papierosyforum na początku maja. W dniu dzisiejszym wątek ten został usunięty - wczoraj jeszcze był, bo dawałam osobiście do niego link.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na TVP.INFO trwała dyskusja w programie "Minęła dwudziesta" pomiędzy Bolesławem Piechą PIS były Minister Zdrowia a Anna S. NJOY POLSKA ![]() start od 31:20 do końca programu komentarz na forumowym blogu Blog Piotr_M |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zacznę sie martwić jak ten zakaz wejdzie w życie A na razie sobie pale.... palę...... palę...... Nie rozstaję się z swoim Penem od 2 tygodni Nie wiedziałem że to może być takie dobre
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wrrr. Jakbym miała mało zmartwień (kotka mi zginęła 4 dni temu w lesie, zero szans, że wróci). Co my zrobimy, jak zakażą? Ja nie chce wracać do analogów, jestem gotowa płacić więcej, nawet dużo więcej, ale czuć się jak teraz. Bez kaca, kaszlu i smrodu w mieszkaniu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Artykuł na łamach Tvp.info komentujący temat E-papierosów w programie "Minęła Dwudziesta" Kowrin-Mikke komentuję na swoim blogu e-papierosy http://korwin-mikke.blog.onet.pl/PO-...,ID391705494,n |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Musiał być więc przebadany... Nie badano w Polsce ale czy środowisko medyczne opiera się jedynie na wszelkich badaniach robionych w... Polsce... (?) , nie liczą się badania przeprowadzane w innych krajach ? Jeśli nie wie to niech się dowie bo to źle świadczy o jego wiedzy... Jeśli wie a zataja... to kolejne zło... Jak to nie wiem ile nikotyny ... 1 ml liquidu to: 18, 14, 11, 6 mg nikotyny... łatwy rachunek... ![]() Coś za dużo niewiedzy ... !!! judge: http://forum.e-palarnia.pl/zdrowie-b...-lekarstw.html |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
widać że to co się dzieje w USA (walka FDA i WHO) ma wpływ na myślenie polskich ministrów... hm O i proszę jeszcze Dziennik Polonijny w Kanadzie wspomina wypowiedź wiceministra ale "polonusy" nie komentują tego tylko czysta wiadomość ... a ciekawe jak tam e-papieros w Kanadzie |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |