| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Prawo i E-palenie elektroniczne papierosy w literze prawa |
![]() |
| | LinkBack (17) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Mnie by to też bawiło, ale cały czas pamiętam, że to oni są 'waaaaadza' (c) by Jacek Fedorowicz. A waaadza wiele może - i obawiam się, że to będzie wykorzystywać. Nie w interesie naszego zdrowia tylko w celu obrony akcyzy, którą przestaliśmy płacić. Mirek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Narzekamy na nasze władze, a tymczasem dokopałam się do następujących informacji dotyczących statusu prawnego e-papierosów na świecie: Cytat:
źródło: //judge : przy cytowaniu proszę wstawiać źródło - na takich warunkach wikipedia dopuszcza cytowanie Ostatnio edytowane przez judge ; 12-11-2009 o 15:26 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Świetnie przygotowany materiał. Jeśli dysponujesz jakimiś linkami do źródeł to byłabym wdzięczna. Ciekawi mnie zwłaszcza rozpoczęcie badań przez niektóre kraje. To, wydają się być, dobre wieści. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tekst został wzięty bezpośrednio z wikipedii. Podobnie też tam znalazłam informację o glikolu propylenowym - rzuca trochę światełka w tunelu
__________________ Pośród tłumów stoję lecz tłumy drogi dla mnie nie wydepcą i nie z ich myśli idą myśli moje... |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Hmmm... nie widzę tutaj żadnych nowości. Wiadomości z Wikipedii nie były w tym zakresie aktualizowane od września. Wtedy dołożono informacje odnośnie do "naszej" petycji w sprawie e-papierosów. Przy okazji - o jakich informacjach dotyczących glikolu piszesz, thaala? Co "rzuca śwaitełko w tunelu"?
__________________ blog Starego Chemika |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Pewnie ze im przeszkadza e papieros,ile mniej kasy dla nich, a ilu ludzi dozyje wieku emerytalnego: )
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W elektronicznym wydaniu Polityki (link) pojawił się artykuł o ustawie antynikotynowej.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
__________________ -- Enchanted by LISP and Plan 9 from Bell Labs -- |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
__________________ blog Starego Chemika |
|