| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||
| ||||
| Odwiedzin: 1005 | ||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Strzepnij kilka razy - oczywiście baterie, która nie działa ![]() Czy bateria ładuje się po podłączeniu do ładowarki ? może wystarczy naładować.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niestety potrząsanie ani pukanie nie pomogło ładowałem ją trzy godziny także raczej nie była pusta bateryjkę odesłałem na reklamacje nowa już w drodze.Dzięki za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprawa wyjaśniona, zamykam temat...
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzień dobry, muszę się trochę pożalić. W tym roku przestałam palić zwykłe papierosy. Kupiłam, a jakże, BFREE i Casablancę c118. W casablance obie baterie po naładowaniu padają po pierwszym zaciągnięciu, tak jakby były rozładowane. Szlag mnie trafia, bo z baterią do papierosa BFREE też miałam problem. Ten natomiast kiedy przestawałam wciągać powietrze bateria nadal załączała się samoczynnie i papieros sam się palił. Reklamowałam, ale coś tam z nim zrobili i pochodził może z 2 tygodnie i znowu to samo. Takie już mam szczęście, szkoda tylko, że wywaliłam tyle pieniędzy. W firmie ECIS-SHOP już nigdy nic nie kupię, zobaczę co zrobi firma PROINFO.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witaj na forum ![]() Nie chce Cie martwić, ale objawy o których piszesz, zwłaszcza w odniesieniu do takiej ilości baterii mogą mieć związek nie tyle z ich wadliwością, ile z nieumiejętnym użytkowaniem .Nie wiem jaka była była bateria Bfree, manualna czy automatyczna, ale przy bateriach automatycznych jak np. C 118 p należy zwrócić szczególna uwagę, by ich nie zalać. Baterie automatyczne (podciśnieniowe i akustyczne) są bateriami typu otwartego. Jeżeli dostanie się do środka liquid, objawy mogą być niestety takie jak opisujesz. Nie krop za wiele na siatkę atomka i pilnuj by gwinty pozostawały suche. Pozdrawiam i życzę wytrwałości |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A ja tylko podpowiem coś, słowami kolegi Scoba ![]() Cytat:
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
gdzie ja pisałem o suszarce? Nie piję już z wami, bo mi imputujecie jakieś dziwne wypowiedzi! Droga @kapyszewska:
![]() &happy vaping
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 09-06-2010 o 19:51 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No, nie! Jestem dosyć rozgarniętą osobą i zanim zakupiłam papierosy przeczytałam forum (i nie tylko) i miałam więcej niż podstawowe wiadomości o sposobie użytkowania epaierosów i wiedziałam, że: 1) z ostrożności nie należy nalewać płynu na dokręconym do baterii atomizerze, 2) nie należy zbyt mocno dokręcać atomizera z baterią, 3) należy utrzymywać w suchości i czystości gwinty atomizera i baterii. Ja po prostu mam takiego pecha, że jeżeli w tysiącu produktach jest jeden felerny to na pewno właśnie ja go kupię. Po reklamacji BFREE miałam wrażenie, że sprzedawca coś przyciął, gdyż bardzo trudno było równo dokręcić atomizer. Ostatnio edytowane przez kapyszewska ; 11-06-2010 o 07:38 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No to tak jak mówisz pech totalny Współczuję Dla pocieszenia: mam to samo :| już mi 4 baterie od ego padły :|Pozostaje Ci je wymieniać aż do skutku, niestety. Jestem z Tobą! |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| bfree, c118p, casablanca c118p |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |