| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1014 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Aha, no szkoda, bo była w sumie prawie sprawna a ja ją ubiłem...skoro jednak nie ma humanitarnego sposobu, to mogę przeprowadzić sekcję bez ryzyka czegokolwiek więcej. Proponuję jeszcze nie zamykać tematu, bo jak cosik wymyślę, to wstawię foty. W razie niepowodzenia poinformuję. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja osobiście spróbowałbym tak: zdjąc "diodkę" (ten plasticzek imitujący żar) -> kombinerkami wykręcić (bo na 99% jest przyklejony tylko) gwint -> spróbować 'wypchnąć' wszystko. Powodzenia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
hejka żeby rozbebeszyć baterię należy wyciągnąć gwint baterii z jej rurki i wszystko bez zaślepki imitującej żar wyjdzie od strony gwintu. należy użyć metody rozbierania kartomizerów, którą można zobaczyć na filmie wojana. metoda polega na próbie łamania papieroska (bateria z przykręconym kartomizerem) w różnych kierumkach - gwint powinien wyjść razem z ogniwem i elektroniką. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Próba zakończyła się niepowodzeniem. Najpierw obudowa kartomizera się rozszerzyła, co uniemożliwiło poruszanie "łamania". Przy próbie łamania kombinerkami z wkręconą resztą kartka, zerwał się jego gwint. Także, więcej prób nie podejmuję. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mówiłem Trzeba było słuchać No nic, bateria zepsuta, godziny pracy poszły na marne, rozwiązania brak. Jednym słowem: problem (nie)rozwiązany, temat zamykam. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
niewiele byś adonay zyskał, bo jeśli bateria automatyczna, to masz duże prawdopodobieństwo, że po wyjęciu dostałbyć coś podobnego do tego: ![]() Na obrazku jest batka milda201 z zeszłego roku - wyłącznika nijak nie dałem rady kulturalnie rozebrać
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| mild pure, pure |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |