| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (6) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||
| ||||
| Odwiedzin: 13315 | ||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zerknij na ten wątek BIG kartomizer eGo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzięki, ale to inny kartomizer, volisha ma zupełnie inną konstrukcję. Tam można napełniać i przez zakrapianie i kapturkowo.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
aa zwykły kartomizer nie BIG, czyli szukaj kartomizer 510tki ------ dodane o 13:51 --- wcześniejszy post dodany o 13:50 ----- tutaj masz wątek Kartomizery 510 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak. Zapomniałeś o tym, że kartomizer to produkt JEDNORAZOWY. Z definicji. Gwarancję poprawnego działania ma tylko do zużycia oryginalnego płynu, lub <w przypadku pustych kartomizerów>, do zużycia płynu po pierwszym napełnieniu. To teoria. Napełnianie własnym liquidem wynaleźli pomysłowi e-palacze, bo okazuje się, że napełnianie wcale nie jest takie złe. Ale nie zawsze.... Skoro kilka sztuk nie chce Ci działać dobrze po napełnieniu, to albo masz pecha, albo coś robisz źle przy napełnianiu. Zalej odpowiednią ilością płynu, poturlaj troszkę w dłoniach, odłóż na kilka godzin, poturlaj trochę, przedmuchaj delikatnie i załóż na batkę. Jeśli nadal nie działa zadowalająco to zmień płyn. Jeśli nadal bez zmian to wychodzi, że dostałeś kartomizery typowo jednorazowe. Pozdrawiam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Potwierdzam wypowiedź poprzednika - robię właśnie tak. Używam volishi od miesiąca i działają rewelacyjnie. Nie spiesz się, poza tym nie wydaje mi się, aby to była wina liquidu (chyba, że to samoróbek). Ten kartek jest stworzony do napełniania, tym bardziej, że ma gumową zatyczkę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja kupiłem 3 Volishe na spróbowanie. Jeden wywaliłem po drugim uzupełnieniu liquidu, drugi po 4 dniach a ten trzeci mam w eksploatacji już 5-ty dzień. I dolewam samoróbek. Statystycznie rzecz ujmując to 3 kartki na 10 dni to taki sobie wynik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam używam płynu do napełniania Mild..po na pełnieniu kartomizer służy mi nawet do 5 godz.w zależności od palenia..dymek też jest ok...
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja mam 3 kartomizery i używam ich na zmianę. Zawsze dymi, zawsze działa... ![]() pozdr |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Te kartomizery nadają się jak najbardziej do napełniania. Wprawdzie nie wejdzie tam sporo liquidu, bo ok. 2-3ml, ale dymią dobrze, smak również zachowany. Oryginalny miałem Mlbr med teraz też zalewam Mlbr, ale od E-Kinga.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ego 2, ego2, volish ego, volish ego 2, volish ego2 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/2023-problem-z-kartomizerami-volish.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| kartomizery volish opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 10-02-2012 18:53 | |
| www volish pl - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 06-02-2012 12:39 | |
| czyszczenie e papierosa wolish - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 20-01-2012 20:16 | |
| jak napełniać atomizery volish - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 08-12-2011 08:59 | |
| Panel Administracyjny | This thread | Refback | 21-11-2011 22:45 | |
| volish.pl - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 26-10-2011 15:25 | |