| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||
| ||||
| Odwiedzin: 2144 | ||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
O tyle co dym mi nie przeszkadza , co to ze po 5 machach muszę go znów napełniać dzieje się tak tez na nowym kartridżu.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przetarłeś gwinty baterii i atomizera? Przedmuchałeś mocno atomizer od strony baterii? Napisz co już zrobiłeś, żebyśmy się nie powtarzali.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na początku przedmuchałem atomizer nie pomogło, później wykąpałem atomizer w spirytusie i nie pomogło.Wydaje mi się , że atomizer zbyt mocno grzeje i zamiast podgrzewać liquid z dolnej części wkładu zaczyna palić górna warstwę watki.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A jak smakuje gdy zakropisz siateczkę i palisz bez wkładu?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najlepiej by było gdybyś miał dostęp do myjki parowej. Tak jak napisałam wcześniej: parę razy miałam przypadek, gdzie nic nie pomagało na ten ohydny smak, aż do prania myjką. Spróbuj jeszcze trochę "przewietrzyć" watkę we wkładzie, tj. włóż spinacz od strony ścianki do samego dołu i poruszaj watką. Może ktoś jeszcze będzie miał jakiś inny pomysł.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Smakuje tak samo jak z wkładem, ale do tego smaku już dawno się przyzwyczaiłem mnie najbardziej boli to, że po 5 machach muszę znów zakroplić wkład, a wystarczą 2 kropelki i się już przelewa, choć górna cześć watki widać, że jest sucha, a i do tego atomizer po 2 machach już jest bardzo gorący.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Czasami jak atomizer złapie jakieś świństwo, to ciężko się tego pozbyć. Jest pewnie zapchany i nie wyciąga płynu od dołu wkładu. Jeszcze jedno pytanie: oczywiście na obu bateriach masz to samo, tak?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tak na oby dwóch bateriach, ale na pełnych jest to dużo bardziej intensywne.Chyba nic innego nie zostaje jak oddać do gwarancji .
Ostatnio edytowane przez Mak ; 29-08-2009 o 15:20 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| pen |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |