| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (4) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 2240 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Jeżeli nie, to coś jest nie tak z baterią. Osobiście nie mam Milda Pocket, ale np. EVO z krótką baterią Atom wystarcza na ok. 1 godz. całkiem częstego zaciągania.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam! Od paru dni uzywam e-papieroska Mild M401-menthol. Zauwazylem, ze jedna bateria po ladowaniu zostawiona w ladowarce, co jakis czas dioda miga z zielonej na pomaranczowy. Nie przejmowalbym sie tym, ale na tej baterii po wymianie kartridza nie idzie palic. Siedzac przed komputerem widze jak ciagne, ze odcina zasilanie przed koncem macha - czego nie ma w drugiej dobrze dzialajacej. W poniedzialek bede dzwonil do firmy z ktorej zakupilem, poniewaz w punkcie zakupu chca caly komplet, a ja chce tylko wymiany baterii. Czy to moze byc podstawa do wymiany baterii?? Bo niby dziala, trzyma prad, ale czas nagrzania liquidu jest za krotki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest podstawa do wymiany. Ta przypadłość jest dość częstą usterką. Nie dość, że nie da się normalnie palić, to jeszcze łatwo jest napić się liquidu. Mechanizm jest prosty - ciągniesz mocniej by nie przerwało, aż w pewnym momencie zaciągasz zamiast dymu liquid z atomizera.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzieki za info. Jeszcze nie dzwonilem do nich, potestuje jeszcze. W tej chwili wyjelem ta baterie z ladowarki i jest tak jak piszesz. Zaciagnelem plyn, czego nie mialem na drugiej baterii ,wiec jednak jutro reklamacja. Dzisiaj zakupilem liquid Colinsa menthol i wrazenia sa lepsze jak po orginalnym Milda. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam posiadam od 3 dni swojego e-papieroska i mam problem z bateriami mianowicie po naładowaniu przez jakiś czas mogę normalnie palić a potem w ogóle nie leci tym zauważyłem że wtedy dioda jest zapalona na dłuższa chwile jak w nią dmuchnę to się świeci jakoś dłużej i zero dymu formatowałem tylko jedna ale rzecz dzieje się w obu nie chodzi tu o atomizer czy wkłady.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Daj 2 krople na sam atomizer i zaloz tylko oslonke bez tego wewnetrznego zbiorniczka z watka i wez pare machow. Byc moze za duzo machow robisz na raz i liquid nie zdarzy naplynac do atomizera.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
W moim mildzie tez tak bylo na poczatku. Spróbuj rozładować maksymalnie baterie i ja naladowac przez cala noc np. Odsaczyc resztki liquidu z atomizera (przytrzymaj pionowo na chusteczce higienicznej), mozesz wczesniej dmuchnac kilka razy w niego. U mnie tez tak jest nadal, ze jedna bateria swieci nie zawsze, ale dym daje druga za to dziala znakomicie Zmien tez liquid-te ,milda daja zdecydownie mniej dymu niz np collins. No i daj kilka dni bateriom na "rozkrecenie sie" |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam wszystkich forumowiczów! Mam mały problem z baterią w moim mildzie m401. Mianowicie bateria spadła mi z jakichś 40 cm i nie działa ![]() Jak zdejmę ten szary kapselek od góry i naprawdę mocno dmuchnę to dioda zapala się na jaką sekundę i gaśnie mimo że wciąż dmucham. Miał już ktoś taki problem? A jeśli tak to co mi radzicie i co mam zrobić?? Proszę o odpowiedź! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
prawdopodobnie mikrofon się sypnął ![]() spróbuj pod ładowarkę podpiąć na godzinkę. Jak nie pomoże to reklamacja albo jeżeli ie masz to trzeba rozebrać i może tylko jakiś lut puścił |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| mild m401, mild pocket, mild401, pocket |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/227-mild-m401-problemy-z-bateriami.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| lukaszon: #drogiflakerze, jakiego #e-papieros'a polecasz i czym różnią się te za otagowany drogiflakerze, epapieros | flaker.pl | This thread | Refback | 02-02-2010 08:16 | |
| Wszyscy / zawierajace #epapieros | flaker.pl | This thread | Refback | 14-10-2009 19:09 | |
| Wszyscy / komentowane / zawierajace #epapieros | flaker.pl | This thread | Refback | 28-09-2009 17:09 | |
| Wszyscy / zawierajace forum.e-palarnia.pl/modele/6-mild-pocket.html | flaker.pl | This thread | Refback | 24-09-2009 15:30 | |