| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 433 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie pamiętam jak ma Mild, ale wkłady od ColinsS'a, a raczej watka, jest przyklejona do spodu kroplą silikonu. Możliwe, że u Ciebie nie jest przyklejona, jest za luźno wsadzona, haczy o siateczkę atomizera no i efekt już znamy. Ilość kropel...hmm...po prostu zalej na maxa- odchyl troszkę watkę rozgiętym spinaczem, żeby usunąć powietrze i zakraplaj, aż do powstania delikatnego jeziorka. A najlepiej napełniać strzykawką z igłą. Wtedy wkład jest nasączany od spodu i ładnie wypłynie Ci na wierzch watki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja napiszę krótko, ale zwięźle, bo oczy się kleją ![]() @1:musisz zmienić watkę w tym kartridżu, oraz częściej zalewać, bo albo się przypala do grzałki z braku liquidu i z nią integruje, albo podczas używania się jakoś zaczepia. Poszukaj filmiku Scoba, on tam ładnie to pokazał ![]() @2: Najczęściej do PENów wchodzi około 32-36 kropli, więc wlewasz sporo za mało, dlatego czas palenia jest zdecydowanie krótki. Zrób jak radzi kol. Kszywho - musi zadziałać Ew. patrz pkt 1 - zmien watkę |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
witam dzięki za pomoc zakropiłem ponad 20 kropel ok 28 albo 29 i to okazało się chyba troszkę za dużo bo czułem płyn w ustach i musiałem trzymać fajeczkę do dołu ale kopciła fajnie i długo jak będę potrzebował jeszcze pomocy to się odezwę pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| mildpen201 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |