| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1971 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pasują: BFREE, Trendy 808D, JKY 302D czyli KR808D-1 Czyli jak na przykładach: Kartomizery napełnione KR808D-1 - Peleon Kartomizery - CIGITO Smart - pasuję do BFREE, Colinss Age, Trendy 808D, JKY 302D :: e-dymek.com Internetowy sklep z e-papierosami http://www.dpv9.pl/DPV9_KARTOMIZERY_PELNE_68_mg-82.html Ostatnio edytowane przez Awar ; 01-01-2011 o 12:29 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Po pierwsze primo przepraszam za post pod postem ale nie widzę opcji Edytuj ![]() Ale do rzeczy - zakupiłem sporą partię kartomków cigito i tak: - część pustych i do nich liquidy Boge - taki zestaw mi pasuje, lepiej to wszystko działa niż oryginalne kartomizery Collinsa (lepiej dymią, po napełnieniu na dłużej starczają, lepsze smaki), jedyny problem jest taki, że część kartomków działa mi tylko z jedną baterią ale da się to przeżyć.- część niestety kupiłem nabitych (CML i USA Mix) i tu jest dramat, bo nie dość, że nie czuję że "e-palę" (choć dymu sporo) to jeszcze mają ochydny smak - pomieszanie palonej gumy ze starymi skarpetami (USA Mix ciut lepsze ale i tak nie mogę tego ciągnąć). Moje pytanie - czy da się jakość "wyczyścić" te nabite fabrycznie kartomizery i ponownie wykorzystać już z własnym liquidem? Sporo tego mam i szkoda mi wyrzucić a e-palić tego nie potrafię... PS. Tak całkiem poza tematem - wczoraj byłem w kinie na "Turyście" - niezła promocja e-cigaretów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
vacu - no niby można, ale z doświadczenia wiem, że każda zabawa z "wylewaniem" płynu kończy się dla kartomka źle - proponowałbym zalać to jakimś liquidem który lubisz, i trochę popufać (nie zaciągać się, tylko jak fajkę) po 1-szym zalaniu powinno być ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jedyny problem jest taki, że część kartomków działa mi tylko z jedną baterią ale da się to przeżyć. vacu - spróbuj lekko podważyć spinaczem biurowym zatyczkę od strony gwintu (prawdopodobnie pomoże - bo nie ma styku pomiędzy gwintem baterii a gwintem kartomizera) i daj znać czy pomogło:-)
__________________ e-papierosy: Cigito Smart, Cigito 2Go, Ecis 510, ECIS N901, DSE901N, RN4072N Liquidy Boge, Liquidy FARSEE, Aromaty i bazy Kartomizery i Clearomizery do: Cigito Smart, Cigito 2GO, eGo, Volish, Kamikadze, ECIS 510, Colinss Age, Colinss Easy, gwint 510, VGO, BFREE, Trendy, KR808D Liquinator z podwójną grzałką na gwint 510, eGo. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Cytat:
Szkoda, że te kartomki nie są napełniane lepszym liquidem, bo byłoby to to czego szukałem ![]() [edycja] Okazało się, że mam ze sobą jeden 'felerny' i faktycznie pomogło lekkie podważenie spinaczem środkowej części od strony gwintu. Dzięki [/edycja]
Ostatnio edytowane przez vacu ; 07-02-2011 o 11:32 Powód: Dopisek |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| age, dse901, tr808d |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |