|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dziś zakupiłem Volish Ego 2 T. Dymu jest bardzo dużo. Używam go z liquidem Mild o smaku Marlboro i o średniej mocy. Jestem bardzo zadowolony. Zobaczymy jak się będzie sprawował. Mam tylko jedno pytanie. Czasami wypływa naprawdę niewielka ilość płynu z okolic ustnika. Czy to normalne? Czy zależy to może od metody trzymania e-p?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Gratuluje papieroska, dobry wybor na poczatek zabawy z e-paleniem. Wycieki to normalka w tankach, polecam przejrzec tematy o wyciekach, a jest tego mnostwo na naszym forum ![]() Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
poza tym witaj |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zauważyłem, żę wyciek zależy od przechowywania papierocha w kieszeni lub samochodzie. Taki problem to nie problem. Jestem bardzo zadowolony, mimo iż e=p jest dosyć drogi szybko się spłaci i już nie kaszlę tak jak po zwykłych papierochach! Polecam!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jeżeli chcesz szybszego zwrotu to zastosuj zamiast gotowców bazę + aromat wychodzi średnio 2,5-3 razy taniej
Ostatnio edytowane przez velniukas ; 07-08-2011 o 18:59 Powód: literówki |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| problem, tank, tank-system, tank_system, volish, volish ego2 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/3581-volish-ego-2-t.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e-papieros volish bateria forum - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 02-04-2012 14:02 | |
| czyszczenie atomizera film - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 05-03-2012 17:22 | |
| e-papieros Volish EGO - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 02-03-2012 10:50 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: e papierosy ego 3 | This thread | Refback | 14-02-2012 12:29 | |
| e-papieros wyplywa plyn - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 27-01-2012 21:53 | |
| volish recenzje - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 27-01-2012 16:39 | |
| we papierosie volish - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 22-01-2012 16:30 | |
| volish ciknie plyn - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 16-01-2012 20:23 | |
| e-papieros ego 2 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 14-01-2012 20:16 | |
| forum volish - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 08-01-2012 16:27 | |
| E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 03-01-2012 16:18 | |
| volish ego 2 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-01-2012 19:12 | |
| volish ego-t jak palic - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 22-12-2011 21:47 | |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ebull opinie ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum giantomizer glikol propylenowy indulgence izopropanol kartomizer liquinator mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepsze liquidy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros najlepszy liquid papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 volish ego 2 opinie |