| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Odwiedzin: 1758 | |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
teraz sie mozesz pochwalic jak dziala :> najlepiej na filmiku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Z tego co utak3r pisal wynika ze to ustrojstwo obcina napiecie do 3,7V wiec HV moda na tym nie zrobisz. Jesli sie myle to poprawcie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nie mylisz się, ale to akurat wynika z opisu na stronie sklepu a czy ja gdzieś napisałem, że można z tego zrobić moda na HV ? ta elektronika nie posiada stabilizacji napięcia.
Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 24-06-2011 o 06:37 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No i..., uratowalem dwie batki spalone przez A2 ![]() Wszystko ladnie swieci: grzaleczki i bateryjka (bayerancko na niebiesko), ale te zestawiki troszke lipne sa, bo: -podstawka lata w glowicy, -przycisk nie pasuje, dobrze ze zostawilem orginalny , -i na koniec kabelki, nie jest to linka jak w orginale ale drut, wiec troszke sie trzeba pomeczyc z upychaniem tego w srodku, co by nie pourywac na nowo. Jeszcze jedna rada jak ktos chce rozbierac i wymieniach bebechy w batkach eGo: uwazajcie z kabelkami dolutowanymi do samej baterii. Sa one lutowane do blaszek przymocowanuch do stykow (w sumie to nie wiem jak? przygrzane albo zacisniete), styki sa chyba z alu i bardzo latwo sie urywaja, potem juz doopa z lutowaniem.Przy majstrowaniu pare razy zwarlem batke i po wszystkim miala grubo ponizej 2V, troche przygrzalem ladowarke za pierwszym razem gdy ladowalem, ale dziala, ...nie wiem jak dlugo .Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie pasuje do czego? Do głowic kupowanych osobno pasują, to wiem. Pastą lutowniczą, bardziej czynną, niż zwykła kalafonia. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Mam pytanie?Czy ktoś wie gdzie można zakupić taki układ elektroniki do eGo,w moim uszkodził się przycisk włącznika i szkoda mi go wyrzucić skoro da się to wymienić.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tutaj masz płytkę : E-dym.pl Tutaj masz gotowy układ z głowicą : GŁOWICA EGO Z ELEKTRONIKĄ 1 SZT - WARSZTAT |
| Użytkownicy, którzy podziękowali Thaniell za tego posta: | ||
arek3434 (01-03-2012) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja powiem jeszcze jedno co do eletroniki kinga. trzeba z nia uwazac nie lubi zwarc
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Tak samo jak peleonowskie , moj A2, kazdej da rade, problem w tym ze, niby bez 5-cio klika sa do lr-ek, ale wtedy zapomnij o zabezpieczeniu przeciwzwarciowym, a pono tez 5-cio klikiem maja... |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| diy, ego, elektronika, mod, schemat |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ebull opinie ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum giantomizer glikol propylenowy indulgence izopropanol kartomizer liquinator mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepsze liquidy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros najlepszy liquid papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 volish ego 2 opinie |