| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 4271 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
drobna literówka, ale trzymajmy się tematu głównego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
czytałem to wczoraj i zapewniam, nie zadawał bym jakichkolwiek pytań jeśli odpowiedź na moje pytanie była by tam jasno i wyraźnie opisana, więc pytanie nadal aktualnie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
HEALTH - nikt tego nie uzywa -ani za bardzo nie popali sie na tym, opinie ma niezmienna - czyli e-pek nie polecany, jezeli go kupiles i uwazasz, ze dziala - moze i dziala - tylko jak dziala - sprobujesz innego i na pewno zmienisz zdanie - no chyba, ze e-p traktujesz jako gadzet, a nie cos co ma zastapic analogi co do kompatybilnosci to moze cos tutaj znajdziesz: Elektroniczne Papierosy - FORUM • Zobacz wątek - Atomizer do healtha? Elektroniczne Papierosy - FORUM • Zobacz wątek - Health E-Cigarette powodzenia |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
hehe, raczej traktuję to poważnie, rzucam palenie analogowe na rzecz e tak jadę już tydzień czasu a ta nie polecana marka zobaczymy hehe, jak się popsuje to zakupim nowy![]() co nie zmienia faktu że odpowiedzi na moje pytanie tam nie ma, czy można stosować liquid do zużytych wkładów? Ostatnio edytowane przez solaris ; 01-11-2009 o 12:19 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
, przeciez nie bedziesz co chwila dokupowal kartridzy.Nie wiem jak w tym modelu, ale w nowych ktore zakupilem wklady nie byly na 100% naladowane liquidem. Co wiaze sie z dolewaniem z buteleczki.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
dzięki, wreszcie ktoś składny odpowiedział na moje pytanie Pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-health, e-health cigarette, health, health cigarette |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/377-epapieros-health-wk-ady-liquid.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| health e-cigarette wkłady - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 18-04-2012 08:14 | |
| elektroniczny papieros 'healith-cigarette' liguid - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-04-2012 20:06 | |
| e-papieros health - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 27-02-2012 06:32 | |