| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1821 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witajcie. Podpinam się pod powyższe pytanie. Czy można kąpać atomizer n901 jeśli instrukcja tego zabrania? Jeśli można, to proszę napisać jak się to robi i kiedy. Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() Świeża posiadaczka Ecisa n901 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witaj. Dlaczego od razu kąpać ? Co się stało? Spróbuj najpierw 2 pierwszych kroków higieny atomizera z poradnika Tomby (co prawda odnosi się to do penowych atomizerów, ale atomizer to atomizer ) Moje doświadczenia z e-papierosami typu peni do tego polecam lekturę DigiCiga Jak dbać o e-papierosa, na zdjęciach jest pokazany otwarty atomizer ale zasadę można zastosować przy małej modyfikacji do obudowanych atomizerów. ------ dodane o 00:09 --- wcześniejszy post dodany o 00:08 ----- ps. kąpiel to ostateczność ! może więcej szkody niż pożytku przynieść. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() Mam sentyment do tego modelu, był moim pierwszym ![]() Moja "instrukcja" też zabraniała kąpieli, dlatego skontaktowałam się ze sprzedawcą i wyraził zgodę ;-) Proponuję zrobić tak samo, jeśli już będziesz chciała podjąć tak radykalne kroki. Ale szczerze mówiąc nie polecam tego, kąpane ecisy długo schną i jeszcze dłużej "dochodzą do siebie". W czym tkwi problem? Może kąpiel nie jest potrzebna. Pozdrawiam. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedź. Nic się nie stało z moim Ecisem, chiciaż jakby stracił moc i mniej dymi W necie piszę o tym, że trzeba czasem "kąpać" atomizer, więc chciałam wiedzieć jak to się robi i kiedy. Osobiście wolę tego nie robić, więc wasze odpowiedzi podniosły mnie na duchu Dziękuję i pozdrawiam. Świeża posiadaczka Esica N901 //judge: powodzenia i pytaj, czytaj zamykam Ostatnio edytowane przez judge ; 12-09-2010 o 19:46 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ecis n901, n901 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/399-czyszczenie-atomizera-konkretnie-ecis-n901.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| ecis n901 opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 09-03-2012 18:38 | |
| ecis n901 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 07-03-2012 10:02 | |