| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1330 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
50PCS Cartridges USA MIX HIGH (smakuje jak wiśniowy)
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To drapanie, w/g mnie, może być spowodowane składem liquidu. Podejrzewam, że w Evo miałeś EcoPure. Spróbuj jeden z wkładów do Ecisa zakroplić EcoPurem i sprawdź czy wtedy też będziesz miał drapanie. Ale inna sprawa, jest też taka, że Evo jest raczej łagodnym papieroskiem. Drapanie może być spowodowane PG, być może po prostu musisz się przyzwyczaić. Chyba, że jesteś uczulony na PG.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
zmieniłem liquid na ten którego używam w evo, nadal drapie. przyczyna więc musi leżeć w czymś innym, tylko w czym?
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
wyczysc dokladnei atmizer, mialem to samo ten dym byl tak gryzacy i obrzydiuwy ze nie dalo rady tego palic, wyczyscilemn dokladnie wklad i atomizer, zakroplilem inny liquid i jest super. ale tego smaku z atomizera pozbywalem sie przez dobre 2-3 dni jest straszny mnie przypomina paloną guę a nie wiśnię |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Jestem e-palaczem od 7 tygodni i od samego początku używam jednego modelu e-papierosa (Weew). Do tej pory nie miałem żadnych problemów technicznych ale od 2 dni doświadczam swego rodzaju przykrego objawu tzn. intensywnego drapania w gardle zazwyczaj po wykonaniu 2-3 machów. Stosuję zamiennie liquidy dwóch producentów (Collins, Gadgets-shop) ale efekt drapania w gardle niestety zawsze ten sam. Zaznaczam że zapach unoszący się z e-papierosa nie wskazuje na jego zanieczyszczenie a atomizer przeszedł kąpiel w spirytusie. Żadnych pozytywnych zmian nie zaobserwowałem. Czy waszym zdaniem atomek kwalifikuje się do wymiany?
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ecis n901, n901 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/654-drapanie-w-gardle.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e papieros a drapanie w gardle - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 25-03-2012 21:08 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: drapie mnie w gardle | This thread | Refback | 26-02-2012 12:01 | |