| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 963 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ok, po kilku doświadczeniach wiem już o co chodzi. Mianowicie, nie rozgrzewa się zwój atomizera który styka się z watką, tylko jego podstawa, wierzchołek jest zimny. Gdy zakropliłem atomizer od góry, prawie nie dymi, gdy zakropliłem od spodu, masa dymu, świetny smak i kop. Macie jakieś rozwiązanie, jak naprawić aby cały atomizer grzał? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Co prawda nie ma N901 ale objawy nie są poprawne, nie powinnien gryźć o ile na drugim e fajku nie gryzie ten sam liquid. Nieraz gryzie gdy za mocna dawka nikotyny jest we wkładzie. Ja e-pale maksymalnie liquidy z 6mg nikotyny, a mieszanki 18mg powodują u mnie gryzienie w gardle. Od góry czyli od strony baterii nie wskazane jest zakraplanie, więszkość atomizerów jest na ile możliwe szczelna aby liquid nie przedostawał się do baterii - możliwe uszkodzenie czujników załączających. Od dółu to inaczej drip-smoking. Możliwe żę watka z wkładu za mocno dotyka atomizera i na nim osadzają się włókna z niej przez to pojawia się gryzący dym. Możesz mieć również wadliwy atomizer, tak jak ja miałem w przypadku DSE901, co kwalifikuje się na wymiane gwarancyjną. Skontakuj się ze sprzedawcą gdyż to co opisujesz nie jest poprawnym działaniem e-papierosa. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
mam mojego Ecis-a od tygodnia i miałem ten sam problem ale udało mi si to rozgryść, jeśli watka nie jest zamocowana w kartridżu (zazwyczaj odczepia sie po 1-2 napelnieniach) to po pewnym czasie zsuwa sie za bardzo na grzałeczkę wtedy te włókna sie "stapiaja/palą/grzeją" nie wiem jak to nazwać, ale mniejsza z tym, wystarczy wyjąć wkładzik i poprawić watkę, powinno pomóc, aha no i 2 sprawa to że po jakims czasie popalania (kilkanaście zaciągnięć) na ustniku od wewnątrz osadzają się krople pary/liuidu, ich wytarcie poprawia jakość dymu. No i 3. Ten typ papieroska strasznie gryzie gardło, jeśli kończy się liquid, rozwiązanie często dokpraplam po 1-2- krople pomaga |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ecis n901, n901 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/655-dziwne-szczypanie-w-gard-o-ecopure-w-ecis-n901.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| szczypanie w gardle - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-02-2012 09:37 | |
| szczypanie gardĹa - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 11-01-2012 06:45 | |