| | #1 | |||
| ||||
| Odwiedzin: 2646 | ||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Mam pytanko do użytkowników Tr 108 - atomizer tez wam się dość grzeje - u mnie po kilku inhalacjach jest wyraźnie ciepły - jak kupiłem wydawało mi się ze nie zmieniał temperatury na tyle by było to wyczuwalne w dłoniach (ale pytam się bo wiadomo jak to z każdą nowością na nie wszystko się zwraca uwagę )btw. zalałem 23 krople do niego ![]() //judge : wydzielony wątek z http://forum.e-palarnia.pl/ogolna-dy...r-108-a-2.html Ostatnio edytowane przez judge ; 10-01-2010 o 19:30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nagrzewanie się atomizerów to normalna rzecz, czasami nadmierne nagrzewanie może dawać oznaki ,że coś się dzieje nie dobrego. 23 krople to dużo. Radzę częściej dolewać płynu do atomizera będzie miał więcej chłodziwa i mnij powinien się grzać |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Normalne, grzalka wydziela cieplo. Gdy robi sie cieply odkladam. Dluzej wytrzyma watka, jak bedziesz przegrzewal to jej gora bedzie twardniala. Przez to bedzie sie slabiej przedostawal liquid a co za tym idzie slabszy dym i kop. Mam kolo siebie wiecej ep, wiec moge sobie pozwolic na odlozenie az calkowicie ostygnie, dlatego nie pamietam kiedy wymienialem watke. Na poczatku mojego palenia, zbyt lapczywie pociagalem i po paru dniach byla do wymiany
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzięki za podpowiedź panowie. Wiec to normalka ta temperatura, widzę że bez 2giego atomizera się nie obejdzie.
|
|
| |||
| |||
|
Jak mi wymienili ladowarke, to teraz bateria poszla. Coś ten sprzęt awaryjny, bede musiała znowu wymienic. Kurcze, wracam znow do ananogow bo e-papieros nie działa. RATUNKU!!!!!!!!!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tylko spokojnie. Zanim wrócisz do analogów, opisz dokładnie jakie masz objawy. ------ dodane o 10:13 --- wcześniejszy post dodany o 09:59 ----- Na szybko mogę Tobie poradzić, nie wiedząc nic o objawach, - oczyść dokładnie gwint baterii chusteczką higieniczną, - dla pewności zrób to samo z gwintem atomizera, - sprawdź czy dziurki (te na kołnierzu gwintu baterii) nie są zapchane, jeżeli są delikatnie szpilką przepchaj je, - skręć zestaw i zobacz czy się załącza, - wkręć do ładowarki USB i podłącz do komputera, - jeżeli nadal nie ładuje to do ładowarki ściennej, - o ile nie zaczęła działać wcześniej to do reklamacji..... |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Michalinka, nie panikuj. Tak najprościej. Jakbyśmy my tak robili, to też dalej palilibyśmy analogi. Trzeba mieć trochę sprzętu w zapasie, trochę dobrej i silnej woli. Może batka zalana jest liquidem. Na początku sporo sprzętu idzie - nim się nauczysz, ale warto. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
hmm a ja mam kłopot maleńki z moim TR. Mianowicie jedna bateria po wkręceniu do ładowarki z czuciem do końca (znaczy nie na siłę) nie chce się ładować, muszę ją odkręcić z jeden obrót ( i tu pytanie czy zwarcia w ten sposób nie robię), w e-papierosku tez dość dziwnie się zachowuje - tak jakbym przeciągał papierosa i by się wyłączała i 2ga sprawa zastanawiałem się czy to może zanieczyszczony gwint baterii bo 2ga śmiga bez zarzutu zarówno w ładowarce jak i w e-papierosie. Przeprosiny dla moderatora - postaram sie trzymać następnym razem wyznaczonych działów Ostatnio edytowane przez Merkava ; 16-01-2010 o 21:53 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No niestety chyba czeka mnie wizyta u sprzedawcy - po kilku inhalacjach sprzęt jest po prostu w kolorze mojej alfy Ciepły to mało powiedziane.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| pen 108, tr 108, tr-108, tr108, trendy 108, trendy pen, trendy pen 108 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/problemy/736-trendy-108-a.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Dyskusja Trendy TR-108 - Strona 2 - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 07-12-2011 06:53 | |
| Dyskusja Trendy TR-108 - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 09-11-2011 19:17 | |
| Trendy TR-108 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 07-07-2010 17:56 | |