| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Promocje i konkursy Czyli to, co tygryski lubią najbardziej ;) |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| E-papieros to przyszłość - Cała Polska+ - CITEAM - Zakupy grupowe Widziałem poprzedni temat z tą promocją na innym portalu, teraz pojawil sie na citeamie. Nie wiem do końca czy to dobry dzial na temat bo mam od razu pytanie. Jak to jest z tymi kartomizerami? Naprawde kupujac taki zestaw za 35 zl nie otrzymuje nawet rownowartosci paczki papierosow (5 kartomizerow, kazdy odpowiednik 3 papierosow)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
specjalistą od trendy jest T-fantik. jednakże nie wydaje mi się żeby na rynku był jakikolwiek kartomizer o tak małej pojemności (z reguły jest to odpowiednik 8-12 papierosów) to po pierwsze a po drugie kartomizery dają się uzupełniać a 10ml płynu kosztuje od 12 zeta i jest odpowiednikiem ok 5-6 ramek fajek. kwestia jest przede wszystkim baterii więc sprawdź czy to nie są jednorazówki ewentualnie poproszę o link i wtedy się wypowiemy dogłębniej
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Linki sa w wypowiedzi (i do samych e-papierosow i pozniej do dodatkowych kartomizerow).. ;p Czytalem, ze teoretycznie kartomizer jest jednorazowy, ale mozna go napelniac - trudne jest to dla nowicjusza? Ile (mniej-wiecej) razy mozna pozniej taki kartomizer napelnic zanim sie zuzyje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
napełnianie kartomizerów jest bardzo łatwe ile wytrzyma od jednego napełniania do max miesiąca czasu - czyli losowo a średnio 2 max 3 tygodnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
także ta informacja może być zgodna z prawdą . Na stronie trendy jest na przykład kartomizer 808 z takim oto opisem :kartomizer Trendy 808 zawiera w sobie 0.7-1ml płynu co odpowiada 15-20 papierosom w zależności od modelu ![]() a tak wygląda ![]() http://www.trendy.net.pl/sklep/obrazki/623.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nie jestem ekspertem od tego modelu ale sami sobie przeczą w jednej informacji piszą że kartomizer wystarcza za 3 analogi (tej co podałeś link) a tutaj Model TR-808K - Zestaw 2 Epapierosów TR-808K -że ma dwa razy większą pojemność od kartridża co do ilości zakropleń kartomizera to zależy od użytkowania. prawdopodobnie jest on watkowy więc jeżeli się nie przypali waty lub spali grzałki to można go napełnić nawet kilkanaście razy. na stronie do której jest link napisali żeby wymienić go po tygodniu więc z założenia minimum tyle powinien działać u mnie ok 2 tygodnie
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Troszkę o o tym modelu pisałem tutaj: http://forum.e-palarnia.com/opinie-t...-recenzja.html (Papierosy z kartomizerami - recenzja) Kartomizery, to tu mniejszy problem, więcej roboty zajmuje żonglowanie bateriami jak napełnianie kartków ![]() Dodam jeszcze mały edit Baterie te fajnie spisywały się z atomizerem 510, jeżeli je odnajdę, to sprawdzę jak to wygląda z kartkami 510, które w moim odczuciu są o niebo lepsze Ostatnio edytowane przez poli123 ; 14-10-2011 o 08:43 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Dzieki Vel, ale to scob zeby zjadl na Trendy'ach .Co do zestawu to cena atrakcyjna, ale papierosek juz malo popularny. Sam mialem smaki, ale mi przezszlo .Jesli chcemy cos kupic za male pieniadze, to moze byc, ja jednak polecalbym poszukac dalej. Jesli chodzi o pojemnos kartkow Th ma racje, ale czy jeden zastepuje 3 papierosy czy 5 to juz zalezy... wszystko jest na forum linki podane wyzej .KR-808D to juz inna bajka ![]() Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Nawet początkujący e-palacze wypalają więcej, niż 1ml dziennie - a już zwłaszcza z kartomizerów, które są mało wydajne.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No mi chodzilo glownie o to wyliczenie 0.6ml = 3 papierosy, zgodnie z takimi proporcjami 10 ml plynu daje 2.5 paczki, a nie jak sami pisza 6 paczek czy wiecej. Aktualnie chce sie zapoznac z idea e-papierosow i co tu duzo mowic - nie chce wydac fortuny, im taniej tym lepiej. Szczegolnie, ze tutaj sa dwie sztuki, ktore bym wzial na wspolke z bratem - a jak sie spodoba to za jakis czas bedzie mozna sie przesiasc na wyzsza klase.. ![]() A jeszcze co do samej baterii (bo rozumiem, ze tak sie nazywa ta druga czesc?) - ten model 808k ile jest w stanie przetrwac? Ja osobiscie pale paczke na 2-3 dni wiec stosunkowo nieduzo i zastanawiam sie czy taki sprzet pozyje przynajmniej z 3 miesiace. Ostatnio edytowane przez guldur ; 14-10-2011 o 11:40 |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/promocje-i-konkursy/4379-49-z-zamiast-119-z-za-2-elektroniczne-papierosy-trendy-tr-808k.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| trendy papierosy - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 28-01-2012 19:07 | |
| E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 13-12-2011 22:31 | |