| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Recenzje zbiorowe czyli który e-papieros jest lepszy |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Od dosyć dawna chodzilo za mna porównanie najpopularniejszych typów atomków:401,510,801,901. Wreszcie znalazłem trochę czasu i dobre źródło napięcia. Zapraszam więc do domorosłego filozofowania kto ta chetny ![]() Cz1. cz2. cz3. Ostatnio edytowane przez PXE ; 29-03-2010 o 11:31 Powód: Filmik gdzieś uciekł ;) |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
też nie lubię penów @ Indu :-) - Osobiście korzystałem z "901" (i sporadycznie 510). Peniki - w moim prywatnym odczuciu - działają słabiej, niz na bardzo dobrej 'standardowej' baterii. Absolutnie zgadzam się z werdyktem nt. najlepszego połaczenia indu+atomek, z jednym maleńkim zastrzeżeniem :P (na pw)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a ja penow nie lubie w ogole w sensie atomizerow od penow atomizery 901 - nie sa zle - ponoc te od nowej bateri z drugiej genracji sa super ![]() 510 - chyba nie musze pisac - nr 1 ![]() 401 - dobrze smakuja |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Atomizery, jak atomizery, ale jak fantastyczny jest ten Indulgence, tak dobrze współpracuje z tymi najpopularniejszymi atomizerami, do tego można się obyć dwa dni bez ładowania i w połączeniu z tą ładowarką Ultra Fire, to nie ma chyba lepszego e-p na rynku.
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 401, 510, 801, 808, 808d, 901, pen |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |