| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rm1 Producent www.rm1.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na stronie Rm1 można przeczytać Cytat:
// judge: powstało subforum dla firmy Rm1, wątek przeniosłem.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez judge ; 11-04-2010 o 08:50 Powód: przenosiny wątka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A ja paliłem coś, co dorzucono mi w gratisie, ale w dalszym ciągu nie ma tego na liście liquidów. Może to jakiś przedprodukcyjny z aktualnie wypuszczonych . Na naklejce nowego typu w rubryce smak napisano Rm1. Smak całkiem przyzwoity.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zastanawiam sie, czy otrzymali wlasnie zapowiadane aromaty tytoniowe, o ktorych wspominali wprowadzajac niedawno swoje aromaty, i zamiast wystawic do sprzedazy testuja mozliwosc handlu "przetworzonymi" do liquidu.
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Snujemy tutaj różne domysły, a może po prostu zapytajmy P. Piotra - np. przez e-mail. . Ten smak mnie interesuje, bo wyszedł całkiem przyzwoity a kupić nie mogę bo nie ma w ofercie ![]() Ps. wysłałem e-mail i zobaczymy... Ostatnio edytowane przez poli123 ; 09-04-2010 o 11:57 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mam nadzieje, że te liquidy PL to nie sama baza + aromat ![]() Brakuje informacji z czego te liquidy.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No i dostałem błyskawiczną odpowiedź od sklepu. To coś, określane mianem Rm1, to MRLB PL. PXE uspakajam. Smak naprawdę bardzo przyzwoity. Jeden z moich faworytów całej ostatniej dostawy. Polecam.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Pojawia sie jako oferta aromatow czy.......?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dostałem informację, że na ofertę aromatów tytoniowych trzeba jeszcze zaczekać, więc na osłodę zostają nam testy nowych liquidów.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
natomiast na zielonym napisano, ze nowe liquidy sa oparte o naturalny olejek tytonowy. Osobiscie mi sie to nie podoba - dykutowalismy na temat przy okazji takiego olejku oferowanego przez TL. Czy Inawera oferuje aromaty syntetyczne - zakladam, ze raczej tak, zwlaszcza ze wzgledu na ich odleglosc od aromatu typowo tytoniowego.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam, Temat naturalnych olejków tytoniowych został juz wyjaśniony, to nie to o czym pisaliście, konsultowałem temat ze Starym Chemikiem, nasze esencje to tzw absolut czyli ekstraktu alkoholowe, oczyszczone z ciężkich frakcji. Co do aromatów tytoniowych, jeżeli się w ogóle pojawią to nie prędko, musiałby byc znacznie droższe od aromatów które sa na rynku. Wszystkie (oprócz nikotyny) składniki liquidu produkowane sa w Polsce także zapraszam do testów i przy okazji to chyba prawie mój debiut na tym forum także witam wszystkich serdecznie. pozdrawiam Piotr |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| aromat, aromaty, baza, boge, camel, ego, forum, glikol, inawera, jakość, liquid, liquidu, liquidy, nikotyna, polski liquid, rm1, skład, smak, zestaw |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |