| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rm1 Producent www.rm1.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na życzenie poli123 ![]() Proszę o Wasze opinie odnośnie liquidów Rm1
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Camel 18mg(Boge)-bardzo smaczny,chętnie go zakupię jeszcze raz. Marlboro 18mg(Boge)-smak taki sobie,znośny,lecz bez rewelacji. Moc liquidu w obydwóch przypadkach dobra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RY4 - smak lekko tytoniowy z odrobiną słodyczy, dym dobry,kop umiarkowany, - mógłby być moim podstawowym smakiem State Express (555) - dla niektórych podstawowy - dla mnie zbyt orzeszkowy -jest to nuta przeważająca i jedyna, dym dobry, kop umiarkowany - nie dla mnie. Marlboro Red - jeden z najbardziej polecanych, lekka nuta mokrego tytoniu, przeważający smak magi, dym dobry, kop dobry - nie dla mnie. Tobacco - w pierwszym kontakcie smak tytoniowy z nutka goryczki, z czasem intensywność słabnie, lekko drapiący, dym dobry, kop dobry - polubiłem go. Winston - fajny smak tytoniowy o dziwo w kartomizerze smakuje podobnie, odczucia suchości, lekka nutka goryczki, dym dobry, kop prawidłowy - mógłby być moim podstawowym Davidoff -szczerze powiedziawszy nie wiem czy to jest smak tytoniowy, dla mnie nuta przeważającą są niestety orzeszki, dym ok, kop słaby - nie spaliłem do końca - nie dla mnie. Dunhill - suchy smak tytoniowy, mało intensywny raczej delikatny, fajny też w kartomizerach, dym prawidłowy, kop dobry - jak dla mnie bez rewelacji LM - kupiony z nadzieją, że coś się przypomni niestety rozczarowanie, smak owszem tytoniowy ale o bardzo delikatnej nutce, może byłby fajny do podstawowego pykania, dym dobry, kop dobry. Camel - smak delikatnie tytoniowy, ale raczej nie przypominający innych produktów oznaczanych camel, camal itp. bez większych rewelacji ale do zalewania kartomizerów ok., dym prawidłowy, kop dobry - bez rewelacji. Blue Lagoon -coś co powinno z grubsza przypominać popularnego drinka, dla mnie w nucie podstawowej przewija się wiśnia pomieszana z landrynkami, dropsami, , czysta słodycz, nie do stałego palenia, ale fajny przerywnik, dym ok, kop słaby. Pominięto kwestię zapachu dymu - w większości przypadków neutralny, ale i zdarzały się głosy,że śmierdzi. Zapach płynu w większości - niestety nieprzyjemny. To tak na szybko kilka - kilka innych pozostało do testów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzięki Poli, powiedz jeszcze czy opisałeś liquidy robione w chinach, czy to nowa seria tych robionych w PL? W innym wątku zapytałam Pana Piotra o skład rm1 i rm1-PL, lecz odpisał mi, że: Cytat:
Może to, że głupio komentować skład, którego się nie zna...? Rozumiecie w czym problem? Zniechęcona Fran |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Fran wszystkie opisywane przeze mnie liquidy to zgodnie z zapewnieniem sprzedawcy Boge. Jeżeli tak jest to ogólnie skład ten możesz poznać tutaj: http://forum.e-palarnia.com/liquidy/...echnology.html (Boge Technology) Na opisy m.in "polskich" przyjdzie pora troszkę później, bo jeszcze nie wszystkiego, z tego co mam, smakowałem. Szczerze to ja też nie do końca rozumiem o co chodzi z tym składem liquidów pl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DK-TAB - posmak spalenizny. Podobnie aromat. Używając go miałem wrażenie, że pali się watka. Nawet żona zauważyła, że coś jest nie tak- pierwszy raz od kiedy palę e-p powiedziała, że ode mnie zalatuje czymś nie bardzo przyjemnym Mało dymu...Davidoff - przyjemny, lekko słodki. Menthol - nie zdzierżyłem, wymieszałem z tytoniowym (standard z trendy) i dopiero wtedy dało się go "konsumować". Mild7 - podobnie jak "davidek", dla mnie trafiony - zatopiony. Lekki posmak słodyczy, przyjemna, lekka nuta. Duuuuużo dymu. Lucky Strike - mieszanina orzechów, grzybów leśnych i... czegoś plastikowego. Chyba bez pomocy "standarda" go nie zmęczę... Wszystkie "badane" liquidy były o mocy 12 mg.
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez WuKwas ; 03-05-2010 o 23:55 Powód: literówka, rozszerzenie opinii |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Palę Camela, Lucky Strike i Winstona... wszystkie o zawartości nikotyny12 mg. Co do smaków zgadzam się z przedmówcami (zwłaszcza z zarzutem plastikowości Lucky Strike). Mam jednak takie dziwne wrażenie że kartomizer nieco szybciej wysusza te liqidy niż np Casablankę czy Milda... Może to tylko wrażenie... Acha, żona zafundowała sobie cynamon tegoż brandu i z przykrością stwierdziła że koło cynamonu to ten smak nawet nie leżał... ja tego nie paliłem ale żonce zawsze wierzę |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No i pierwszy raz się naciąłem Przed majowym długim weekendem dostałem zamówioną partię liquidów o pojemności 5 ml. Wszystko fajnie, terminowo... tyle że okazało się iż jedna buteleczka w której miał być Cml 12mg jest (o zgrozo) pusta?! Oczywiście od razu e-mail i telefon do Rm1 z reklamacją. Tłumaczę że buteleczka była fabrycznie zamknięta ale czyściutka w środku czyli że liquidu tam nigdy nie było. Miły pan się zdziwił ale wreszcie obiecał że zaraz po długim weekendzie wyśle mi tym razem już pełne opakowanie. Obiecanki a maj już się kończy a tu ani liquidu ani pieniędzy. Tylko niesmak po całej sytuacji pozostał. Tak sobie myślę że może Miły Pan mówił o długim weekendzie ale tym czerwcowym To może jeszcze poczekam Pozdrawiam Rm1.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie bardzo wiem, na co chcesz czekać Atmosfera weekendu majowego troszkę ich rozluźniła, bo odpoczywali na łonie natury ![]() Nie czekaj tylko monituj, bo pewnie najnormalniej w świecie wyleciało im to z głowy. Przypomnij się |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| aromat, boge, c118p, camel, davidoff, dym, e-palarnia, ego, forum, kop, liquidy, marlboro, menthol, mild, opinie, pierwszy, rm1, skład, smak, sprzedawcy, słaby, tobacco, trendy, tytoniowy, wiśnia, śmierdzi |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/rm1/1424-liquidy-rm1-i-rm1-pl-opinie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| bzdury e-ni.pl | This thread | Refback | 14-04-2010 20:09 | |