| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rzucanie dyskusje na temat rzucania palenia palenia |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Pomaga mi w tym trochę pisanie bloga jak ktoś chce może sobie poczytać co przeżywam Zrywam z nałogiem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Naprawdę jest to możliwe. Parę lat temu rzuciłem na rok czasu. Już mnie nie ciągło ale piwko na plaży zmiękczyło moją silną wolę. Walcz kosimazaki222 i nie poddawaj się. Powodzenia .
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Mi kiedys udalo sie na cale dwa tygodnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przepraszam za off, tylko jedno pytanko: kosimazaki222 - czy jesteś może tym kosimazaki z forum fanów symulatorów lotniczych - latałem kiedyś ił-2 i na tamtym forum znalazłem masę informacji - jeżeli tak to pozdrawiam - jeżeli nie, to przepraszam za pytanie i off-topa. // Proszę załatwiać taką komunikację przez PW -Scob
__________________ Przestałem palić e-papierosy po roku ich używania - w styczniu 2011 roku - jak dla mnie były doskonałym sposobem na całkowite rzucenie palenia! Ostatnio edytowane przez scob ; 01-03-2010 o 06:13 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Powodzenia! i trzymam kciuki!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
tak po miesiącu organizm sie lubi upomnieć o nikotyne, jak dasz rade uda sie powodzenia
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie daj się zwieść,że jesteś już "wolny" i teraz możesz sobie zapalić bez ryzyka powrotu do nałogu...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Najtrudniejszy jest pierwszy dzień, tydzień, miesiąc..... Skoro już wątek został odkopany i zgłaszacie poparcie dla kolegi Kosimazaki222, to zerknijcie choć, co słychać na jego blogu o rzucaniu palenia. Nas kolega po raz ostatni odwiedził w dniu założenia tego wątku a i blog "urwał się" dnia drugiego rzucania. Szkoda. No, ale może jest już wolny, czego naprawdę życzę. Każdy z nas pewnie niejednokrotnie próbował kiedyś rzucić i była w tym jedna prawidłowość. Najłatwiej palenie rzuca się tuż po wygaszonym papierosie ..... |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| cały, ego, fajki, forum, pierwszy, płyn |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |