| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rzucanie dyskusje na temat rzucania palenia palenia |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Napalisz się jak wrócisz Na nowym Penie ColinsS-a |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam i pozdrawiam wszystkich to mój pierwszy wpis. Na razie nie myślę o rzucaniu e-palenia bo przez miesiąc e-pykania zdarzały mi się jeszcze momenty ze sięgałem po analoga. Myślę natomiast o ograniczeniu e-palenia. Tradycyjnych papierosów wypalałem dziennie około pół paczki marlboro czerwone na dzień. Liquidu natomiast wypalam nawet 2mm dziennie o mocy high, co po przeliczeniu daje 2 paki dziennie. Dlatego uważam że najwyższy czas ograniczyć, bo zbyt mocno zachłystnąłem się tą nową ideą. pozdrawiam Marek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja paliłem dwie paczki analogów a teraz wypalam ok 2ml liquidu, więc wszystko chyba w normie O ograniczaniu nawet na razie nie myślę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Od 5 dni nie e-palę wkładów z nikotyną ! w ogóle prawie nie sięgam po e-fajka - jak na razie w ciągu tych 5 dni z 2 razy tylko i tylko po to aby sprawdzić jak smakuję teraz wytrzasnąłem, jakiś czas temu zakupiony farsee mlb zero mg, i zakraplam świeża watkę aby popykać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sam bym lepiej nie napisał..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
... no tak ja cyfrowo jaram dopiero 10 dni i teraz dopiero czuję przyjemność "palenia".Czy rzucę? pażyjom uwidziom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
co do rzucenia całkowitego to nie wiem jak to sie potoczy ale wiem że można... około miesiąca temu wyjechałem do rodzinki na wieś ale taka prawdziwa wioskę... zero zasięgu zero internetu, Prawie zero cywilizacji :P... i po pierwszym dniu pobytu spalił mi się atomizer w mojej m401 a ja durny nie zabrałem zapasowego... pomyślałem koniec świata... juz po mnie, zaraz pobiegnę po analogi... ale wytrzymałem ponad tydzień bez palenia i wcale mi sie nie spieszyło do "domu" skracając to co napisałem wcześniej... moim zdaniem można łatwo rzucić e-palenie ale większość z nas chce sobie zostawić jakąś przyjemność. nadmienię tylko że używam liquidów o mocy High |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Jestem teraz pewny, że jakby zabrakło cyfry, to analoga już nie zapalę. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
W obliczu porażających wieści o próbach ograniczenia e-palenia, spróbowałem, czy mój organizm wytrzyma już bez nikotyny i próba wypadła REWELACYJNIE. Nie e-paliłem przez 34 godziny. Odliczając od tego 2 x po 6 godzin na sen, to zostają 22 godziny w pełni świadomego nie e-palenia. Teraz już wiem, że e-palenie jest dla mnie przyjemnością a nie musem, więc nie będę sobie na razie tego odmawiał. E-papieros pozwolił mojemu organizmowi uwolnić się od chemii, jaką są nasączone śmierdziele, a która to bardziej uzależnia niż nikotyna zawarta w liquidach. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, atomizer, boge, camel, cały, colinss, dym, e-fajka, e-palenie, ecopure, ego, fajka, farsee, gliceryna, gryzie, inawera, liquid, liquidu, m401, marlboro, mięta, moce, nikotyna, papieros, problem, rzucanie palenia, smak, wkład |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/rzucanie/122-do-starych-e-palaczy-czy-probujecie-rzuciae-b-d-ograniczyae-e-palenie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 17-01-2010 22:00 | |