| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rzucanie dyskusje na temat rzucania palenia palenia |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Od pewnego czasu nurtuje mnie pytanie: czy próbujecie rozstać się i z tym nałogiem albo przynajmniej go ograniczyć? Ja w każdym bądź razie realizuję swój plan. Ograniczam moce liquidów (teraz medium) i bije rekordy czasowe. E-palenie chcę sobie ograniczyć (za jakiś czas) wyłącznie do porannej kawy i imprezowania. W związku z powyższym mam już nowy rekord wynoszący prawie 8 godzin bez e-paperosa. Już nie mam takiego głodu nikotynowego i nie zabieram ze sobą e-papieosa jak wychodzę z domu. Analoga nie wziąłem do ust od momentu zapalenia pierwszego e-ćmika. Paliłem 27 lat około 1,5 paczki mocnych papierosów. Wpisujcie jakie i Wy macie rekordy. Powinno to pozytywnie zadziałać na "analogowców". Ostatnio edytowane przez tomba ; 26-07-2009 o 16:53 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja ustabilizowałem swoje e palenie już dawno na stałym poziomie, schodzi mi dzieńnie 1-1,5ml e liquidu o mojej najbardziej ulubionej mocy 18mg i nie zamierzam tego zmieniać, tylko swojego ulubionego smaku jeszcze nie ustaliłem, bo nie wypróbowałem jeszcze wszystkich smaków jakie są dostepne na rynku.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zjechałem z mocą do 18mg i 2ml liquidu na dzień i myślę że tak pozostanie przez dłuższy czas, no może zejdę jeszcze na medium, ale ograniczać lub rezygnować z e-palenia nie zamierzam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
O, widzę, że kiepściutko z tymi rekordami ![]() Chyba "starzy" e-palacze omijają ten temat z daleka (Tusia to pewno tu nawet nie zagląda ). Czyżby wniosek był jeden - nikt nie chce rozstawać się z e-papieroskiem? No cóż, jak mi się uda ustanowić nowy, to przynajmniej ja się wpiszę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja powoli szykuję się z zejściem na low, na med udało mi się zejść 1,5 miesiąca temu. Rzucić mi nawet po głowie nie chodzi ![]() Zużycie około 1-1,5ml. Dokładnie nie dam rady zliczyć, bo żona mi podbiera czasami liquid |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
O rzucaniu na razie nie ma mowy, lubię palić po 4 miesiącach palenia e-papierosa o wkładach high następną butelkę liquidu kupię med ponieważ czuje, że mój organizm nie potrzebuje już tyle nikotyny i trochę się buntuje, zdarza się, że kreci mi się w głowie po kilku dymkach
Ostatnio edytowane przez yearn ; 27-07-2009 o 22:55 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jestem ![]() Ja ostatnio pomyślałam o zejściu z mocy... po paleniu Sticka . Tak zaczęłam go testować, że się na maxa przepaliłam... ![]() Myślę, że to iż nasz organizm oczyszcza się z substancji uzależniającej , która była w analogach spowoduje że łatwiej będzie odstawić nikotynę zupełnie ... za jakiś czas ... to moja teoria bo póki co w liquidach jej ( tej substancji ) nie ma... chyba ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja właściwie od kilku miesięcy palę tylko Low (wcześniej Medium). Myślę, że niedługo przejdę na Zero, byle tylko te zerówki miały przyzwoity smak - muszę to w końcu sprawdzić. Jestem przede wszystkim palaczem-odruchowcem, nikotyny nie potrzebuję, a jeżeli, to w znikomych ilościach.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Chyba i ja do tego dojdę, choć zarzekałem się, że będzie inaczej. Pierwotnie miałem rzucić i e-palenie. Analogów nigdy nie wezmę do paszczy, ale ten "niebiański czajniczek" jest super. Może i ja zostanę kiedyś na "zerówkach". Na razie będę starał się bić rekordy, a potem zobaczymy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mnie do zerówek raczej daleko, ale takie low byłoby idealne na pykanie do późnej starości |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, atomizer, boge, camel, cały, colinss, dym, e-fajka, e-palenie, ecopure, ego, fajka, farsee, gliceryna, gryzie, inawera, liquid, liquidu, m401, marlboro, mięta, moce, nikotyna, papieros, problem, rzucanie palenia, smak, wkład |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/rzucanie/122-do-starych-e-palaczy-czy-probujecie-rzuciae-b-d-ograniczyae-e-palenie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 17-01-2010 23:00 | |