| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rzucanie dyskusje na temat rzucania palenia palenia |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Każdy walczy jak może aby odseparować się od analogów. Ci którzy nie wytrzymali - próbujcie dalej! Naprawdę warto. Wygrzebywałem niedopałki z popielniczki gdy mi brakło fajek i dopalałem. Aż mi się wierzyć nie chce. Powiedziałem sobie dość, analog nie będzie mną rządził. Nie chcę śmierdzieć,nie chcę truć syna, mieć żółtych ścian i firanek w domu. Dość trampka w ustach, kaszlu rano i zadyszki przy wchodzeniu po schodach. Naprawdę można to dziadostwo rzucić. E-papieros jest znakomitym pomocnikiem w tym działaniu. W mojej pracy kilku zaraziło się e-paleniem ale wymiękli. Dziś gdy powiedziałem ile już nie miałem analoga w ustach zdębieli. Widziałem zazdrość w ich oczach. Szczerze radzę nie poddawajcie się a wygracie. Szczerze powiem - czuję się wielki, że nie palę śmierdziuchów. Powodzenia
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Moja najwieksza tortura: jazda samochodem z niedzialajaca zapalniczka i petem na sucho w zebach . Dzieki Bogu nigdy wiecej! Podpisuje sie pod zucaniem za pomoca E-papierosa obiema rekami i nogami Wszyskim na poczatku e-drogi zycze wytrwalosci ![]() Pozdrawiam A wlasnie jeszcze jedno: zucilem z miejsca jak dostalem paczke z e-petkiem, przypalilem jeszcze ze 3 razy zeby sprawdzic czy smierdzi i SMIERDZI! ![]() Co prawda lekkiego mentola moze dal bym rade wypalic ALE PO CO?! Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 05-06-2011 o 20:39 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja rzuciłem od razu i ani przez chwilę mnie nie ciągnęło a paliłem naście lat (z przerwami) i jak mi się e-palenie podoba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wszystkie początki są bardzo trudne, jednak z całą pewnością mogę stwierdzić, że e-p w rzucaniu palenia jest dużo skuteczniejszy niż gumy, plastry i wszystkie te wynalazki razem wzięte
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To najmilsze i najskuteczniejsze rzucanie papierochów jakie istnieje i chyba najtańsze.
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
MOZNA ![]() Zanudzalem znajomego do zakupu e-fajka, w koncu kupilem mu zestaw trendy 808d, po 4 tygodnich walki z nalogiem juz od dwoch nie pali wcale . Narazie sukces, na jak dlugo, zobaczymy |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Papieros to papieros. Zawsze szkodzi. Nie ważne jaki. Każdy ma nikotyn, która źle wpływa na organizm. Polecam obejrzeć filmik o nałogach : Po tym filmiku można trochę się nad tym zastanowić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nikotyna jeszcze nie jest taka zła jak reszta substancji smolistych ja wciągam 72mg nikotyny dziennie i jeszcze mnie nie źrebi, jak zuzyje moje 100ml zejdę poziom niżej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A okolo 4000 szkodliwych, wrecz trojacych zwiazkow chemicznych poza nikotyna to co? ![]() Expresowym skrotem: Nikotyna Związek uzależniający. Nikotyna pobudza ośrodkowy układ nerwowy, zwiększa liczbę uderzeń serca i podnosi ciśnienie krwi. W dużych dawkach jest bardzo trująca. Pytanie co tu truje?(poza duuuzymi dawkami) ![]() Co z kofeina-kawa lub teina-herbata? A w calej reszcie : Cyjanowodor Tlenek wegla Fenole Poszukaj sobie co to jest .Pale e-papierosa i zucilem cala reszte, zreszta ten temat juz przewijal sie setki razy . Nie bede sie przegadywal ale dla mnie bardziej trujace jest mleko , a o tym sie nie mowi?![]() BTW, fajny filmik ![]() Pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 208, age, aromaty, bateria, e-fajki, e-palarnia, e-palenie, e-papierosy, ego, fajki, forum, liquidu, liquidy, mild, opinia, papierosy, pierwszy, problem, płyn, trendy, trendy 208, zdrowie, znowu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/rzucanie/638-czy-mo-na-rzuciae-palenie-dzieki-e-papierosom.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| elektroniczne papierosy ask - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 04-12-2011 12:54 | |