| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rzucanie dyskusje na temat rzucania palenia palenia |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
hej, jestem nowym użytkownikiem tego forum Mój mąż poprosił mnie żebym mu kupiła e-papierosa,bo go męczę żeby rzucił palenie. Chciałam mu zafundować kurację poprzez plastry i tabletki ale on się uparł na tą metodę, bo właśnie chce zmniejszać po jakimś czasie dawki. Jednak boję się tego żeby to wdychał, nie chce mi się wierzyć że to rzuci.Może ktoś podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No pewno, że można rzucić, a co my tu robimy ![]() Niektórzy, to już nawet rzucają e-p. Zobacz w moim banerze, ile już nie palę analogów, a paliłem blisko 27 lat, blisko2 paczki dziennie. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
E-papierosy mają tę zaletę, że dają możliwość odzwyczajania się od nałogu poprzez zmniejszanie, niemal płynne, zawartośći nikotyny, aż do zera i można dalej palić i zaspokajać już wtedy tylko nabyte odruchy palenia, tej możliwości nie dadzą żadne analogi, bo nie ma analogów o zerowej zawartości nikotyny, a plastry, czy gumy nikotynowe, nie zaspokoją z kolei nabytych odruchów palenia.
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam , również jestem ( świerzak ) , początkowo odnosiłem się sceptycznie wkońcu często zdażało mi się przekraczać 2 paczki dziennie !!!!no i trwalo to już jakieś 26-latek !Jak na 5- dzionek to uważam że jest świetnie !!! Tylko dwa analogi , ale to jeszcze siła rozpendu !! Polecam wszystkim !! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Już 10 dni bez analogów, 46 lat palenia, ostatnio 3 paczki dziennie!!! Żona podobnie z tym, że niestety jeszcze 3-4 analogi dziennie!
Ostatnio edytowane przez poli123 ; 29-06-2010 o 20:33 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"AC79" kup jak najszybciej mężowi ten wynalazek, mówi Ci to stary sceptyk. Po 40 latach palenia zwykłych papierosów od 36 dni nie zapaliłem "śmierdziela", nigdy bym nie uwierzył, gdybym nie spróbował, że będzie tak łatwo. Próbowałem plastry, gumę, tabletki, z tymi to tak jak filmie "Sexsmisja"- weź tabletkę, weź tabletkę...., a i tak wiadomo jak było przyjemniej, E-papierosa przyrównuje do"bezpiecznego sexsu" w ciągu miesiąca zmniejszyłem zawartość nikotyny z 18mg/ml-(przez dwa tygodnie)do 6mg/ml dzisiaj. TAK MOŻNA RZUCIĆ! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Można rzucić... a napewno duzo łatwiej i bez boleśniej. Plastry osobiście nic mi nie dawały, gumy nie były za fajne i zaspokajały mnie na 5 min... przy e papierosku po 20 dniach i popalaniu sobie 1-2 analogi dziennie potrafiłam bez zadnego problemu wytrzymać 3 dni... bez niczego, zero wysiłku z mojej strony... popalam sobie teraz zerówke tylko dlatego że nie wiem czy faktycznie chce to rzucić... puszczanie dymka sprawia mi poprostu przyjemność...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja jestem tego żywym przykładem najpierw rzuciłam analogi a następnie e-papierosa nie palę już 4 tygodnie ... nie ukrywam,że troszkę ciągnie ale póki co jestem wytrwała Pozdrawiam
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 208, age, aromaty, bateria, e-fajki, e-palarnia, e-palenie, e-papierosy, ego, fajki, forum, liquidu, liquidy, mild, opinia, papierosy, pierwszy, problem, płyn, trendy, trendy 208, zdrowie, znowu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |